Balszerencsés robogózás

Videó
2010. június 22., kedd - TeeJay

Álljon itt ez a videó, amelynek tanulsága, hogy nem a jármű teszi az idiótát: egy robogóval is el lehet szállni egy kanyarban.

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (13 hozzászólás)

BananaJoe -

Gyönyörű mutatvány strandpapucsban és rövidnaciban. Ennél szebb már csak az lett volna ha összehoz egy hájszájdot (bocs a fonetikus írásmódért), és átrepül a szalagkorláton. Nem leszólni akarom mert itt én is így közlekednék, csak hát az a fránya védőfelszerelés…


BananaJoe -

Ez is figyelemreméltó: http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/baleset/robogosok-beleszallnak-a-traktorba-52885


Helmets on -

Most mér kell leidiótázni:)

Robogóra énse öltöznék be pláne nem 30fokba…

Persze bármi közbejöhet..

 


dani -

Most majdnem azt írtam, hogy nem értem ezeket az embereket. Aztán eszembe jutott, hogy életemben először egy VT250-nel mentem 17 évesen, kicsit részegen, bukó nélkül, végsebességgel. Most 36 vagyok, és az akkori hibáimból két dolgot kinőttem. 

Szóval inkább azt írom, hogy remélem majd ő is könövi… Már azt, hogy starndpapucsban stuntmankodik. 

Egyébként ebben a kanyarban mindenki elesik, és mindenkit levideóznak? Ez egy ilyen esős kanyar?


dani -

Egyébként ahogy a streetviewet nézem, az lehet a baja ennek a szakasznak, hogy előtte nyílik az ív, az ember örömmel gyorsít ki. Túl nagy sebességet ér el, utána jön az az éles balos, ott van beijesztőnek a szalagkorlát meg a szakadék, ráadásul ha jól látom van egy kis bukkanó, ami valószínűleg hozzájárul ahhoz, hogy a legtöbb itt készült felvételen elúszik a motor hátulja.

 


Macko -

Dani, szerintem ennek nem úszott el a hátulja, főleg mert lépésben ment.

Simán elszúrta a dolgot azzal, hogy letette a lábát. Nehéz volt a klumpája!


p.tom -

Egyszerűen banális! A fickó besokalt a pici kerekű robogóval! Megdöntött motornál ijedtében letette a lábát egy pillanatra, és elengedte a gázt! A lábletétel tovább döntött rajta, kibillentette az egyensúlyból, s a gázelvétellel gyengült a centrifugális erő. Következésképp még lejjebb döntött, s mikor már picit csúszott a hátulja, rögtön leért a motor oldalburkolata, az pedig nem kapaszkodó elem…


p.tom -

…és koma, van egy jó hírem. A papucsod nem esett le a szakadékba!!!


dani -

 Macikám. Én egyszer egy robogóval bementem az Andrássy úton egy kirakatba. Nehogy má én ne tudjam, hogy kell vele elesni… 


versysfun -

Irigyek vagytok mi???Talán mert ő mehet rövid gatyába? Náluk nem 16 fok van június végén 3 héten át. pff…………  🙂


feherbt -

Megnézetm, kikockáztam, de f*ngom sincs, hogy mi történt! Olyan gyorsan tört ki a motor segge, mintha leért volna valami a motorból és az emelte volna ki. DE HÁT ALIG VOLT MEGDÖNTVE A MOCI!? Vagy a robik csak eddig dönthetőek?

Én soha nem robiztam (na jó egy párszor, de összesen nem mentem ilyennel 1 km-t), szóval nincs benne rutinom, de ez akkor is meglepett!

Kecskeméten a gokart pályákon szoktam kerülgetni/nézegetni őket, (igaz ott lecsupaszított gépekkel mennek), de azok lapon vannak rendesen.


vilmo -

 Leért az oldala, a lassításnál látszik. Mikor kidobja a hátulját már nem dől tovább mert az oldala földön van és tarja abban a szögben. Utána borul el teljesen. Hülyeség volt lerakni a lábát. Hátsó fékkel korrigálhatott volna, nem ment túl gyorsan.


Keksz -

hogy zárt bukó!!

Mákja volt, hogy nem harapott rá a korlátra…..


Előző bejegyzés

Hamarosan érkezik az új Ninja

2010. június 22., kedd
Videó

Következő bejegyzés

Az Aprilia odaszúr a BMW-nek

2010. június 23., szerda
Humor

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt