Fullos távfutó

BMW
2010. június 17., csütörtök - Macko

Mindenhol szokás a legkedveltebb extrákat csomagban kínálni. Néha külön típusok is születnek így, amelyeket bizony megéri megvenni.

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (13 hozzászólás)

eko -

Rohanok!

470 000Forintom van is rá, már csak a maradékot kell megoldani valahogy!


vadasz -

Álommotorom!

 

 

Nem most, amikor majd belefér anyagilag, pont akkor pont ez lesz a “stílusom” is…     …kivéve ha még elvetemültebb lennék az évek múlásával…    …bár remélem , hogy inkább GT, RT irányba megyek el a Banditról mintsem RR irányba 😀


p.tom -

Tavaly nyáron volt egy reklámfotó, ami nagyon megfogott a GT-ről. Úgy éreztem, hogy ha most tehetném, rögvest vennék egyet. Aztán addig nézegettem, hogy rájöttem:

“Ha majd öreg leszek, ilyen motort szeretnék!”

De tényleg! Annyira letisztult, semmi zilált, semmi hektikus részlet! Ezért jobban tetszik a K1300R, pedig a motor ugyanaz. Csak ez simább. Pedig a hosszabb túrákra ez sokkal ideálisabb, de mégsem választanám ezt a kettő közül. Hiába a józan ész…


eko -

Nekem így kéne:


vadasz -

tudom felszerelésügyileg más kategória, de azért a GTR1.4 talán az, ami azoknak akiknek hiányzik egy kis karcosság ebből ideális lehet. Bár4 aki ezt komolyan fontolóra veszi nem vog wenni kawasakit úgy sem.    Én vennék.


Célegyes -
Mentem vele . Ha volna pénzem erre cserélném a sajátom. Szó se róla ha nem ragaszkodnak a hagyományokhoz, tudnak ezek a fiuk. Ez tény.

 

Macko -

Vadász: éppen hétfőn hozzuk el tesztre.


versysfun -

GTR 1.4 Volt szerencsém hozzá, kiváncsi leszek a tesztre.

Valamint jó reggelt 🙂 Több ……..!!!


Moto-Cat -

Egyre jobban és jobban tetszenek a BMW motorok. Én is szívesen lennék boldog tulaja egy nagy túrabömösnek. Ki tudja, mit hoz az élet még!

Versys! Nincs elég …….. az utakon? Na várjál. Már csak a blokkot kell visszaszerelni a gépembe és eggyel… egy párral gyarapítom a számot az utakon.


vadasz -

Meddig lesz nálatok a GTR, merre jársz vele?


versysfun -

Moto-baby,  nincs elég ….. az utakon, két hét alatt 3 nénit láttam motoron.

Tegnap előtt a Könyves Kálmánon egy az nagyon tetszett. Hatalmas nagy chopperrel, férfiakat leköröző bátorsággal lavírozott a köcsik és a sávok közt, dús haját tépte a nyári szellő, és a városi megszokott alapzajt “drágasága” kipufogójának egyenletes morajlása törte meg. Aranyos volt.

Integettem is neki mint a gűzű. :)) Ez a BMW nekem is az ideál motorom, ezen kívül a goldwing, Kawa gtr 1.4 és a GS 1200 adventure.Na és a  Versys!! :))) Még megharagszik, a motornak lelke van 🙂


toncsi64 -

Puszta kiváncsiságból kérdezem valaki hozzáértőtől, hogy van a xenon fényszóróhoz mosó szerelve a mocira  ?! Az utólagos xenon tiltásának ugyanis ez az egyik sarokpontja, ezért gondolom ezen sem lehet anélkül, vagy vannak “kivételek” ez alól is ?


v_holiday -

Nem, nincsen fényszóró mosó a motorkerékpároknál.


Előző bejegyzés

Az észtek motorgyártásba kezdenek?

2010. június 17., csütörtök
Újdonság

Következő bejegyzés

Keménykedés az araboknál

2010. június 18., péntek
Videó

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt