Újra Bike Maraton!

Túraverseny
2010. június 04., péntek - Macko

Sokunknak hiányzott a tavalyi évben elmaradt Bike Maraton versenye. Jó hír, hogy idén újra megrendezik ezt a remek motoros próbatételt.

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (5 hozzászólás)

markaszerviz -

A BMW 24h-t már kipihenve alig várom én is ezt a rendezvényz, pláne, hogy eddig ezen 1x sem volt alkalmam részt venni.

Lehetne “használni” ezt a topicot arra is, hogy összeszedhessük az esetleges csonka csapatokat, illetve hogy megbeszéljük az esetleges tapasztalatokat(akinek van)

Mi edddig a pontig 4-en vagyunk, akik szeretnénk nekivágni és ez egy csapatnak sok, 2-nek ugye kevés… Felmerült az is, hogy egyikünk utasként jönne akkor, ha nem sikerül teli csapatot építeni, szóval most própálom invitálni az ismerőseimet, sajnos nem sok sikerrel…

Sokan félnek tőle, mert pl. a BMW-s elég iramos és hírhedten rosszutakon megrendezett. Hiába hitegettem bárkit is, hogy itt más lesz a helyzet, legalábbis a kiírásból nekem egy lájtosabb és jobb útminőségű rendezvény kerekedik ki…


Macko -

Beszéltem a szervezőkkel, még 7-8 csapat tud jelentkezni a létszámhatárig.

Úgyhogy aki komolyan fontolgatja a dolgot, annak érdemes a tettek mezejére lépni!


Macko -

Most hallottam a híreket: Körtéék csapata nyerte a versenyt!

GRATULÁLUNK!!!

Markaszervizék nyolcadikok lettek, mi kiestünk egy éjszakai őz-gázolás miatt.

 

Részletek később…


Körte -

Köszi a gratulációt, de “csak” másodikok lettünk.  Viszont nagyon örülünk, hogy beértünk a célba, és mert kétnapos vezetéstechnikai tréninget nyertünk.

A körülményeket mindenki emlegeti, de szerintem aki motorozott már esőben hosszabb távon, annak nem volt gondja most sem. Egyébként talán a jégeső egy kicsit durvább volt az átlagosnál.

A célban kerestünk benneteket, akkor mondták, hogy mi történt. Nem volt valami szerencsés versenyetek, de legalább mindannyian épségben hazaértetek…

Kíváncsian várom a beszámolót.


markaszerviz -

Ezek szerint rosszul tájékoztattam Mackót a nyertes csapat kilétéről, de talán ez nem is fontos, hisz az első 5-ben olyan kis különbségeket értetek el, hogy nem is tudom, hogy lehet egyértelműen helyezéseket hirdetni 🙂

Mindenestre tényleg gratula mindenkinek, várjuk a kedvcsináló beszámolót, hogy mindenki érezze, job, ha jövőre Ő is eljön.


Előző bejegyzés

Videó: McGuinness száguldása a TT-n

2010. június 04., péntek
Videó

Következő bejegyzés

Nyerj BMW motorkerékpárt egy hétvégére – 5. forduló

2010. június 04., péntek
Nyereményjáték

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt