A legjobb nők nyeregbe szállnak!

Emancipáció
2010. március 09., kedd - TeeJay

Mindig öröm, ha a bukósisak alól egy hölgy tekint vissza az emberre. A FIM is elkezdte kampányát a hölgyek motorra ültetéséért.

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (8 hozzászólás)

eko -

 Ebben a sorrendben jöhetnek is!

És vacsora után én mosogatok!  


Moto-Cat -

Akkor az idei Motorfesztivált is nyissa megint nő, mint tavaly. Támogassatok. Adjatok kedvezményt motorvásárlásra. Vagy ruházati cikkekre. Mindegy. Bármi.


versysfun -

Óhh, rágjam a popsijukat, de jól nyomják a kisjányok 🙂

Mosnám a motorjukat.

És több csöcsöt az utakra két keréken!!!

Én anyagilag nem, de bíztatással tudom támogatni a női nemet. Minnél többen üljetek vasra, és a csöcsprotektort nem otthonhagyni :)))

Magam is örülök minden alkalommal, ha egy motoros hölgyel találkozom az utakon. Főleg ha mögötte megyek… 🙂

Motocat, hogy áll a motor? Elkezdted már összerakni? 🙂


TeeJay -

“több csöcsöt az utakra két keréken!!!”

Ez tök jó, mondhatni a nap fénypontja volt!


Moto-Cat -

Sajnos, még sehogy nem állok vele. 🙁 Nem jön a jóidő, hogy tudnék kint festeni. Sok egyéb kiadásom is volt, de most újra gyűlik a pénz hátsó féktárcsára is. Aki segít szerelni, meg alkatrész ügyben, mostanában nagyon sok dolga van, nem is merem zaklatni, hogy mikor ülünk össze. A vázam festéséhez sok idő kell. Le kell vakarni a mostani festéket, lekezelni, lealapozni, végül a lakk. A blokk is szép játék lesz, azt is kint tudom csak csinálni a nitró miatt. De a tank kész. Annyi dolog van vele, hogy nem is tudom, hol kezdjem. De nem akarom elkapkodni. Az elkészült dolgokról majd készítek képeket. A szétszedésről nincs, de elég lesz az összerakásról egy-két mozzanat.

Tényleg jó lenne haladni vele, de folyton közbe jönnek egyéb dolgok, ez a hét is katasztrófa. Na jó, nem panaszkodom, inkább megszervezem magamnak, hogy egy teljes napig hagyjanak békén és nekiállok.

De ahogy kész leszek, lehet jönni mögöttem. Főleg, ha gyűjtök a bőrkabimhoz való szuppper bőrgatyóra is! Akkor aztán, full feketében, fekete motorral, hm… Na mentem melózni.


versysfun -

Motocat!

Hát  jóidő sajnos csak Tenerifén van jelenleg, tavaly már ilyenkor zsongás volt az utakon. Tavasz anyó biztos jól berúgott szilveszterkor és bealudt vagy nemtom. Sajnálom, hogy nem úgy halad a vas ahogy szeretnéd, de ahogy látom női precizitással állsz neki, így tuti faja lesz a végén. MInden elismerésem 🙂 Magyarországra is kellene egy olyan Chip Fuse jellegűműsör, hogy ellopnák a motorod egy este és egy pár nap alatt újjáépítenék  🙂 Ha tudnék segíteni megtenném, de az időm nekem is tök kevés, főleg mostanában. Meg aztán lehet el sem fogadnád a segítséget, mert elszánt vagy és látszik, hogy jobban szereted magad csinálni. 🙂 A bőrgatyás téma a végére szerintem is hmm :))) Mehetek majd mögötted? 😀

Persze nagyot ne fékezz mert nem tudok egyszerre több helyre figyelni majd, csak az ülésedre 😀


Moto-Cat -

Néztem az időjárást. Lassú melegedést mondanak. Közben úgy döntöttem, hogy nem én magam festem le a vázat, mert durva lenne. A gyári szinter van rajta. Szóval elvittem homokszóratni és kérek ajánlatot szinterezésre is.

A segítséggel meg egy gond van, ha rá is érnél, hogy lehet, nem akkor, amikor én is. Nehéz lenne időpontot egyeztetni. A szerelővel is ez a gond. Nagyon sokat kell dolgoznia szegénynek, aztán csak a szabadnapján ért rá jönni. De minden szabadnapot nem tölthet itt. Ezért haladunk lassan. Persze, amit tudok, azt megcsinálom! Meglesznek a cuccok, aztán nekiveselkedem az összerakásnak. Persze a blokkal megvárom, mert oda még kellenek a dugóra gyűrűk, nála vannak. Meg tömítések a generátor, a kuplung, meg az önindító fedelére.

Most megyek aludni, mert elfáradtam. Jó éjt mindenkinek!


p.tom -

Mindig kedves dolog számomra, ha egy nőt látok motorozni. Szerintem nagyon vagány. Eddig is voltak “páran”, de most olyan kampányokat látni, amelyek számomra meredekre sikerültek. Kissé úgy hangzik, mintha azt kérdeznék a nőktől, hogy “Ti eddig mi a fenének nem motoroztatok?” Vagy “Hogyhogy nem jutott eszetekbe…”

Nekem pedig eszembe jutott egy baseball film, amikor a II. világháborúban az amerikai férfi játékosok épp Európában tobzódtak, akkor csináltak egy női ligát. A háború végén pedig feloszlatták, mert nem volt rájuk szükség, vége volt a cirkusznak…

Ilyen a válság, sokszor meghökkentő lépésekre kényszerít. De mi lesz, ha egyszer helyére billen a világ, a nőknek gazdaságosabb lesz gyereket nevelni, mint motort venni, hova kerül ez a sok női motor? Pl. amikor megláttam az első Gladius reklámot, arra gondoltam, hogy ha egyszer nosztalgiáznom kellene a néhai Banditom után, milyen pofás lenne. Aztán a reklám végén kiderült számomra is, hogy a női szegmenst célozzák ezzel a vassal. Aztán jobban szemügyre véve rájöttem, hogy tényleg rengeteg olyan csitti-fitti megoldása van, ami igazi női motorrá teszi, de nem zárja ki, hogy egy férfi is guruljon vele.

De kell nekem, hogy minden lámpánál rámkacsintgassanak a kiéhezett pasik az autókból…?


Előző bejegyzés

Schuberth Mobility az Euromotornál

2010. március 09., kedd
Schuberth

Következő bejegyzés

Téli mulatság

2010. március 10., szerda
Videó

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt