Így lopják a motorokat Japánban

Motorlopás
2010. március 01., hétfő - TeeJay

Motorosként az egyik legaljasabb cselekedetnek a motorlopást tartjuk. A tett már önmagában is visszataszító, de ha valakinek a kedvenc hobbijárművéről, ne adj isten munkaeszközéről van szó, még inkább elítélendő.

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (4 hozzászólás)

dani -

Akik nem régi Onroadosok, itt az én történetem.


vadasz -

És mivel a riasztó használatot nemigen szabályozzák magyarországon, amiből kifolyólag nem ritka az órákon át vinnyogó autó, aminek amúgy semmi baja, köszöni jólvan, csak éppen elment mellette mészrepülésben egy darázs pölö mindenki nagy ívben leszarja a risztót.

 

Németországban péel nagyon komoly büntetésre sázmíthat az, akinek a riasztója ok nélkül megy, de okkal sem mehet 30 másodpercnél hosszabban.  Feljelentik egymást seccperc alatt ilyesmi miatt.. még jószomszédok is.   Ebből kifolyólag a szirénára figyelnek is.


bigcet -

A véleményem az, hogy ezt akár Újpesten, vagy akárhol felvehették volna, mert teljesen mindegy a dolog. Én drága barátom azt mondá, hogy a motor az ember alá való, nem parkolásra.  Ha leszálsz róla legyen kéznél súlyos testi sértésre alkalmas eszköz a kis piszkálgatós fiúcskák részére. Egyébiránt a riasztót mindenki lesajnálja, szerintem a leghatékonyabb az, ha  lelakatolod a földhöz és nem az utcán tárolod.

 


Moto-Cat -

hogy van-e riasztód vagy nincs. Hogy odaláncolod-e vagy sem. Itt Magyarországon még azt is ellopják. Mondjuk nekem egy szavam nem lehet, mert elég normális környéken élek. Kerítésen belül kisházban a motor. Plusz három kutya a kertben. Magas kerítés. És a szomszéd kutyák is jeleznek, ha valaki gyanúsat észlelnek. Mármint ha valaki közel merészkedik egy kerítéshez. Meg szomszédok is figyelünk egymásra. Itt nem szokott balhé lenni. 


Előző bejegyzés

KTM: Dakar helyett a Man-sziget

2010. március 01., hétfő
Versenysport

Következő bejegyzés

Írj szöveget ehhez a képhez!

2010. március 01., hétfő
Írj képalát

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt