Családi botrány az OCC-ben

TV
2009. december 31., csütörtök - TeeJay

Egy kis évvégi botrány Amerikából: id. Teutul kirúgta fiát az OCC-től, majd százmilliós összegre perelte. Vajon ez lesz a kissé ellaposodott Show vége?

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (12 hozzászólás)

Moto-Cat -

Hát, ehhez nem sok hozzászólni való van. Nevetséges. Nem tudom, az öreg ezzel mit akar elérni. Sose kezdjen az ember családi vállalkozást… Vagy csak bekattant? Öregszik? Mindegy. Megyek fusizni motoralkatrészhez. 


BananaJoe -

 Kb mint a Győzike show…


kicsijoe -

Hát ja mint a győzike show,dew a végére bedurvul egy kicsit.

Buksi,hozd vissza azt a telefont,moréééjáá 😀

 

 

De amúgy ez a mondat nem is értelmes,nem értem az egészet ez miatt:

Az idősebb Paul a nemrég épült OCC Store részvényeinek opciós vásárlási joga miatt 500.000 dollárra perli saját fiát.

 

Mi akar ez lenni?


Ildikó néni -

Nagyon sajnálom, hogy így alakult. Remélem ez csak blöff, s tovább folytatodik a show.


Helmets on -

ezek suttyók !nem kell csodálkozni!

csak meg kell nézni Jr Paul belinkelt honlapján azt a forgó dagit:D

már rég nem nézem ezeket..”motorépítés” na persze!

haha


vilmo -

Az öreg nem százas az biztos. Velem beszélne úgy ahogy párszor elengedte magát, én belelépnék a szájába ott helyben. Nem viselem az ilyet. A discovery-nek köszönet a show-ért, sokat tettek az épített motorok műfajának népszerűsítéséért. Az OCC viszont szánalmas bohócok gyülekezete. Jobb lett volna valaki mást választani. Biztos lett volna kreatívabb és szakszerűbben dolgozó csapat aki jobban megérdemli a hírnevet és a pénzt.


TeeJay -

Én mindig is utáltam ezt a műsort. Megnéztem egy-két részt, de aztán úgy döntöttem, hogy ettől értékesebb az időm. Persze nagy biznic volt a Teutuloknak és a Discoverynek is. A European Biker’s Weeken is böszme nagy sátorral vannak/voltak ott évek óta.

A Discoveryn azért vannak/voltak jobb motoros műsorok is. De tény, hogy még a bikers build-off is, ami szintén egy dramatizált *@&#, messze jobb volt. Olyan csodákról, mint a Twist the throttle, vagy a Modern marvels már ne is beszéljünk…


XYZ -

Az elején néztem, akkor még teljesen más szerelőcsapat volt.

Nem volt rossz és elég új dolog volt egy ilyen műhely munkáját nézni.De a motorok elég egykaptafára készűltek és a sok veszekdés is kezdett untatni.

Mellesleg az AM-ben volt egy hazai készítésű interjú.Abból azért kiderűlt hogy Jr. egy nagyképű,nemtörődöm kihanemén.Az öreg pedig egy közvetlen,udvarias pasas.


Helmets on -

hát ami még irritál az a gagyi napszemüvegük:D

istenem hogy lehet olyat felvenni???

 


vadasz -

A legborzasztóbb, hogy azért a komoly technikai/gyártósori gépészet mellett elég tákolmányokat csinálnak. Vagy ez csak nekem tűnik úgy?

 

Nem az én világom ez a custombike őrület, de azért az elmúlt 5-10 év híresebb példányait ismerem, illetve sok kisüzemi darabot láttam már közelről beszélgetve a készítőkkel, és amit ezeknél a TV-ben lehet látni, azt nagyon-nagyon  sok szaki iylen műszaki háttérrel ellátva messziről lepipálná…     …majd minden tekintetben.

 

Gondolom nekik is vannak nagyobb lélegzetvételű projektseik, mint amit a TV-ben lehetett látni…    …azok készítését kéne bemutogatni, ha egyáltalán létezik.

 

 

Ez a hamargyorsan leveszünk egy kormányt a polcról, ha ninscen görbítünk egyet..  kipuffancsal ugyanezt…   ülést meg majd odabiggyesztjük ahova odafér…      ….fene tudja…   pedig ott van a lehetőség.

 

 

Egy rész volt, amikor a tank lemezeit préselték rá egy előtte 5 tengelyes géppel kivágott funérlap-tömbre…    …nah az télleg egyedi is lehetett volna   ( ha nem éppen azt az idióra bombázó-motort készítették volna így )

 

akkor már inkább  a vörös bika…    ….   vagy az ember vesz egy honda fury-t, és elmegy louis-ba, otthagy párszáz eurót, és máris előrébb jár, mint ezek a vackok …. 

 

 

….kommentár ehhez?


dani -

Én szeretnék hatvan évesen úgy kinézni, mint a harcsabajuszos barom.


TeeJay -

Nem kell addig várni, most is kivarrhatod magad…


Előző bejegyzés

Sisak városi gerilláknak

2009. december 30., szerda
Felszerelés

Következő bejegyzés

Ötletes segítség lánckenéshez

2009. december 31., csütörtök
Kütyü

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt