Üsd el a motorost, és fogd rá!

Humor???
2009. december 03., csütörtök - Macko

Humoros formában hangzott el az alábbi mondat, melynek viccessége számunkra mindenesetre kérdőjeles: Üsd el a motorost, és fogd rá!

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (12 hozzászólás)

Moto-Cat -

Jaj, nagyon vicces. Meg hát az összes ‘poénja’ is nagyon vicces….. Ez humorista??? Hofi, na ő humorista, de ő végig nagy betűkkel.

Én nem nézem ezt a műsort. Ez az a stand up comedy, ugye? Az igazság az, hogy a mostani poénkodókat nem tudom értelmezni. Olyan dolgokkal poénkodnak, ami vagy felháborító, vagy undorító. De lehet, hogy csak én vagyok ilyen maradi?


Lombardo -

A közönség meg végigröhögi a kis történetet! Gyönyörű!


vilmo -

Valaki jogász járja már körbe a dolgot, esetleg egy felbujtás v közösség elleni izgatás kategória nem húzható-e rá, és mennyire lehet kibúvó az hogy dehát ez csak kabaré. Mert ha valami hasonlót előadna cigányozós-zsidózós szövegkörnyezetben abból lehetne botrány, lehessen ebből is.


doncy -

Jaj, ne legyetek már ennyire besavanyodottak! Ez egy stand-up comedy! Aki ezt egy pillanatra is komolyan veszi, azzal nincs mindden rendben lelkileg.

Nem történt senkinek baja, úgyhgogy miért ne lehetne poénkodni vele – ez egyébkénrt az ember lekiismeretén is könnyít egy kicsit.

A rendőrös poénban pedig – valljuk be – mi motorosok (sajnos a nagy többség) is benne vagyunk.


Moto-Cat -

Én murvára nem érzem magam besavanyodottnak. Sőt!

Én is írtam, hogy ez egy stand up comedy. És mint ilyen, pont az életből meríti a ‘poénjait’. Csak hát nem mindenből lehet ám viccet csinálni. Meg nem mindenből szép dolog viccet csinálni. És ne így könnyítsen a lelkiismeretén, menjen pszichológushoz. Könnyű úgy poénkodni utólag, hogy tényleg nem lett baj. De lehetett volna. Akkor is poént csinál belőle? Nyilván nem. De ki tudja? Ma már rohadtul nem kontrollálják az emberek, hogy hol a határ. Mert igenis mindennek van határa. De ez egyre kintebb tolódik, és egyre többet engednek meg maguknak. Hát ezért tart most ott a világ, ahol.

Egyébként, nem vagyok ideges, tényleg, csak kéne még egy kávé, meg egy forró zuhany. Megyek is intézkedni.

Písz!


TeeJay -

Szerintem ez nem besavanyodás vagy humor kérdése, hanem jól neveltségé. A II. vh. környékén elég sok kabaré (~mai stand-up comedy) szólt “nagyorrú” emberekről…

Egyszerűen ízléstelen és tahó dolog más emberek szenvedésével, halálával vagy megnyomorodásával viccelődni. Ilyen alapon lehet a 2006. okt. 23-i eseményeken is nevetni. Ott is “egyfajta” emberek szenvedtek.

 


Helmets on -

jaj most ez olyan bulvárosra sikerült ez a cikk…

talán nem kellett volna.. a totalbike-on lenne megérteném mert az olyan is de az onroadon?

mindegy.

ez csak vicc nem kell komolyan venni, nem értem a felháborodást.

vagyis értem csak szerintem értelmetlen.


feherbt -

Szerintem sem volt ebben az egészben semmi bántó! Azon a helyen és abban a környezetben ahol ez elhangzott, ott belefért.

A lenti hozzászólások alapján az összes szőke nőnek sz@rul kellene érezniük magukat egy életen át, vagy az anyósoknak fel kellene jelenteniük a viccelődőket? Ugyanmár!

Ez a cikk nem több mint uszítás, amire ugye semmi szükség!!!


kutya_zzr -

…ha agyatlan amőbák, röhögnek a más nyomorán.

Az viszont kifejezetten káros, hogy megnézi 1 millió ember, akikből jellemzően 6-700ezer autóval jár.

És ha egyszer alkalmazza rajtunk MOTOROSOKON ezt a poént (?!), akkor a sok hurrogó bájker rögtön megbántva érzi majd magát.

Mármint csonttörés, és zúzódás által (meg)bántva, nem holmi szavakkal.


feherbt -

Most komolyan! Te autóval jársz? Ezek után Te elkezdesz ezen gondolkodni, hogy telibeverj kanyarba egy motorost? Gondolom nem!

…és gondolom nem azért nem, mert motorozol is.

 

Továbbra is állítom, hogy halál felesleges ez az autós vs. motoros feszültség felelsleges generálása!


kutya_zzr -

Igen, leautóztam már 7 jegyű kilométert. Nekem nem is gáz az efféle tanács. De ha csak egyetlen ember alkalmazni fogja, akkor már kijár a picsánrugás a rendőrnek/csenkinek egyaránt.

Ha bárki szerint felesleges, és hangulatkeltő/bulvár ez a cikk, az nyugodtan keressen meg bármilyen formában. Én követtem el, a véleményem tartom.


Moto-Cat -

Nos. Nem tudom, hogy mikor adták le ezt a műsort. És hogy az illető látta-e. De rám nemrég gyorsított ki autós, hogy majd bejön elém. Csak éppen elszámította a sebességét és majdnem nekinyomott a szalagkorlátnak. Anyáztam neki rendesen, mert odahúztam mellé. És még egy rohadt ‘bocsi’ sem hangzott el tőle. Szóval, én is fenntartom az előző két kommentemben vázolt felháborodásaimat. A hülye embereknek ez csak újabb ló a seggük alá, hogy baromkodjanak az utakon. A héten egyébként is több motoros balesetről hallottam Pesten, mint korábban bármikor.

Nem vagyok besavanyodott, nem vagyok humortalan, nem érzem magam felbújtva. Fel vagyok háborodva! Még mindig, ha ezt olvasom.


Előző bejegyzés

Macsó Harley reklám

2009. december 02., szerda
Reklám

Következő bejegyzés

Bikák, rosszfiúk és Tom Cruise újra motoron

2009. december 03., csütörtök
Hollywood

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt