Csajos reklám a válság ellen

Művészet
2009. november 05., csütörtök - TeeJay

Gondban van a BMW, a válság hatására jelentősen csökkentek eladásaik. Talán ez lehet az oka, hogy egyre több csajos BMW reklámot látunk?

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (4 hozzászólás)

TeeJay -

Azt nem akartam beleírni a cikkbe, hogy igazából én ezt hülyeségnek tartom. A csajok – hm… A motorotok – hmmm… A kettő együtt? Pl. egy kiállításon?! Na ne. Ki nem állhatom, ha nem látom/tudom fotózni a gépeket a libáktól.

Ha ne adj istem mégis van létjogosultsága a dolognak akkor meg legyen zsigeri alapon működő, egyelőre nekem Ő van a toppon: http://www.superbike.co.uk/gallery/d/4461-2/Kitty+Lea.jpg

 


Helmets on -

😀 hát ahogy ezek a csajok néznek…nem túl szexi. mintha nem is tudom vmi bajuk lenne:) támadó menyét fej asszem. utoljára a kaptár 1 ben volt egy csajnak ilyen feje hát azt is nagyon megutáltam. idegesító volt.

és ja túl vékonyak.


versysfun -

Az még nem jutott eszükbe a BMW-nél, hogy esetleg az eddig is igen drága kevesek számára elérjhető motorjaikat most némi pénz hiányában kevesebben veszik? :)Természetesen árcsökkentésről szó sem lehet, de ha netán igen még akkor is húzós lenne. Ezen pár nunás pózolós fotója nem sokat segít asszem 🙂 Itt hozzátenném, hogy kedvenc márkám a BMW.Minden képpen ezt vennék ha anyagi helyzetem engedné. De a szemét nem engedi 😀

Jah és azt a támadó menyét fejűt “megennéd még a háborúba” :))


Moto-Cat -

Ezzel a reklámmal kire akarnak hatni? Talán az idegekre… Pasiknak, hogy vegyenek ilyet, mert nézzétek, milyen jó (?!?) nőkkel mutogatjuk a gépeket? Vagy esetleg csajoknak, hogy ti is lehettek ilyen szexik, ha BMW-t vesztek? Én nem akarok ‘ilyen’ lenni. Sz’al nem t’om.


Előző bejegyzés

Magamutogató olasz sportcruiser

2009. november 04., szerda
Újdonság

Következő bejegyzés

Az újonc bajnok M1-e hivatalos képeken

2009. november 05., csütörtök
Versenysport

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt