Még a Hold sem elérhetetlen cél a Suzukinak

Űr tartalom
2017. december 31., vasárnap - Medve

A Suzuki bejelentette, hogy nem mást támogat az űrversenyben, mint az ISpace-t, akik várost terveznek a Hold felszínére. Méghozzá 2040-re.

Hirdetés

Az ISpace leszállóegysége

Ez a két küldetés lesz a jövőben tervezett város alapja. Ugyanis olyan önmagukat kicsomagoló egységek indulnak útnak, amiket egyfajta alapkőnek szán a Japán tech-vállalat. Ezt a leszálló egységet szeretnék folyamatosan bővíteni, ami terveik szerint a Hold kolonizálásához fog elvezetni. Ennek részleteiről ugyan nem sokat tudunk, de feltehetőleg a Suzuki a továbbiakban is részt fog venni a finanszírozásban. Ha pedig szerencsénk van, akkor előbb-utóbb elfér egy GSX-1000R is a dobozokban.

Erre a képre várunk igazán

Az ISpace azt jósolja, hogy 2040-re legalább 1’000 ember fog a Hold felszínén élni, és 10’000-en fognak látogatóként tartózkodni ott. Ez pedig azt jelenti, hogy rengeteg iparág fog ott megjelenni. Építőipar, energiaipar, gyártás, acél, közlekedés, mezőgazdaság, orvostudomány, csak hogy a legkézenfekvőbbeket említsük. Tehát aki jó lóra tesz, és most jól fektet be, az nagyon jól járhat. És persze ez most nem tűnik ésszerűnek. De ne felejtsük el, hogy sokan Kolombusz Kristófot is csupán egy különc megszállottnak tartották annak idején.

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,

Előző bejegyzés

Szép menekülni a rendőrök elől? Vonatsíneket motorral átugratva talán…

2017. december 30., szombat
Bűnöző akrobatika

Következő bejegyzés

Ismét Onroad.hu évadnyitó, szokás szerint január elsején

2018. január 01., hétfő
Meghívó

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés