Autós, ne írj vezetés közben, mert megölsz valakit!

Biztonság
2014. július 30., szerda - Macko

Kevés veszélyesebb vezető létezik annál, aki a mobilján pötyög a volán mögött. Van, aki aktívan tesz az összes ilyen autós ellen!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

Döme -
Az összes kibaszottokos autóval is komoly bajok vannak ám. Mint az év autója francia fos. Minden, szó szerint MINDEN a központi kijelző menürendszeréről állítható! Nem csak a telefonálás, de a klímakonzol 4. almenüjének a szintjén való barangolás is ugyanolyan veszélyes. És erre semmilyen szabályozás sincs. Na ez a nonszensz!

verpe -
Észt nem adnak a jogsi mellé.

Moto-Cat -
Emlékeztek a régi mondásra? Kuka utas vésd az észbe, ne szólj bele a vezetésbe. Vagy a buszokon, hogy a vezetővel beszélgetni tilos. Ezek mind azt sugallták, hogy hagyják a fenébe mind az autó, mind a busz sofőrjét, hogy figyeljen a vezetésre. Neki ez a dolga. De napjainkra az autók utastere élettérré vált. Ott kávézik, telefonál, neveli a gyerekeit, elmélyülten beszélget a partnerével, mindenre odafigyel, csak a vezetésre nem. Volt egy idő, mikor csesztették az autósokat a telefonálásért. Aztán abba maradt. Most megint nagyon sok autós kezében ott a telefon. Tegnap előtt majdnem hátulról elcsaptak, mert állítólag nem világított a féklámpám. Egy francokat nem, csak a terepjárós nem figyelt. Száz szónak is egy a vége. Szarnak egymásra az emberek. Nem csak figyelmetlenségből. Sokan alapból bunkók, önzők és leszarják, hogy a tetteik másokra milyen következménnyel lesznek. Csak az legyen, amit ők akarnak. Ő érjen oda a leghamarabb stb. Uff. Szóltam.

Előző bejegyzés

Túrára várnak a mentőmotorosok: már regisztrálhatsz

2014. július 29., kedd
Meghívó

Következő bejegyzés

Vár a Kawasaki újdonsága, a LimeRide Party-túra

2014. július 30., szerda
Meghívó

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt