Repülő zsámoly

Teszt: Honda SW-T600
2011. július 08., péntek - Macko

Selymesen és nagyon gyorsan siklik át a világ egyik feléből a másikba. Alladin repülő szőnyege volt ilyen, no meg a Honda SW-T600, a repülő zsámoly.

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,


Hozzászólások (2 hozzászólás)

Helmets on -

“Gondoljunk csak bele: 51 lóerő, 50 newtonméter, nagyon megy és 250 kiló. Két személlyel és csomagokkal akár 450-500! Ehhez van egy féktárcsa hátul, meg elöl is. CSAK EGY! Kombinálhatjuk a fékrendszert akárhova, ez akkor sem lehet elég – gondoltam.”

 

Én így elsőre nem lettem volna ennyire szkeptikus.

Végülis 3 dugattyú markolja azt a tárcsát, jó nagy felülettel, +ABS, persze ettőlmég melegedhet egymagában, de nem egy sport gép ez hogy akkora igénybevétel érhetné.

A két tárcsa mennyit számított volna?

Gondolok arra hogy azért a guminak is van egy határa…egy ponton túl már nem lehet, felesleges fokozni a fékrendszert….nagyobb abroncs kell a jobb fékerőhöz nem ilyen kis babakocsi kerekek.

 

 

 

 

 


Pokriskin -

Szevasztok

Idén márciusban volt szerencsém kipróbálni ezt a robogót. Nekem egy 400 as malaguti madisonom van. Én úgy gondolom, hogy aki ezt a tesztett irta egy kicsit (nagyon) jóindulatú volt az SW600 as hoz. Ezzel a fékel ki sem engedném az utakra ….harmat gyengék…… Papiron 50 lovas…………a malagutim 30……kerestem azzt a 20 lóerőt kigyorsitásnál……..nem sokal ment jobban mint a malaguti. Hirtelen gázadásnál csak a motor hörgött a se,,,em alatt…..oszt enyi. Első kanyarom egy körforgalom volt…elég “szögletesre”sikerült, de ez minden bizonyal az én hibám. Egy pozitiv dolgot azért találtam a 120 as utazótempot simán egyenletesen tartotta. Irnék még egy két rossz tulajdonságot de én nem vagyok akkora spiler teszt guru mint a cikk szerzője…..


Előző bejegyzés

Új felfüggesztés a BMW motorjaiban

2011. július 05., kedd
Technika

Következő bejegyzés

Ne légy bogár!

2011. július 12., kedd
A Hungária Rendőregylet motoros tréningje

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt