Valentino Rossi korai visszatérése

Rossi
2010. július 08., csütörtök - Macko

Amikor Valentino Rossi megsérült, arról volt szó, hogy majd csak szeptemberben térhet vissza. Ehhez képest máris túl van első tesztjén!

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (10 hozzászólás)

bundas113 -

Elhiszem, hogy nem tudja nézni Lorenzot. Nekem sem szimpatikus a csávó.


doncy -

A köridőt még nem kell nézni – pláne nem egy R1-es(!) nyergében. A teszt célja mindössze Vale jelenlegi teljesítőképességének/terhelhetőségének felmérése.

Az idei szezon már úgyis elúszott – főként, hogy nem is látom élőben 🙂

E következő futamok úgyis a visszazökkenésről fognak szólni, addig meg Jorge elhúz messzire. A szezon elején kb. egyforma esélyekkel indultak – szerintem – ésa most Rossinak kb. 2-szer jobban kéne motorozni (vagy Jorge-nek folyton kiesni), hogy Lorenzót befoghassa.

Nem kéne szerintem egy maradandó károsodást kockáztatni, jobb volna még legalább nyár végéig pihenni.

 

 


bundas113 -

Élőben a digisport.hu-n lehet nézni, egy regisztrációt és bejelentkezést követően. Én is ott szoktam nézni, mint sokan mások. Még az időmérőt is közvetítik élőben szombati napokon.


Moto-Cat -

Én is korainak tartom ezt a visszatérést. Műtét után azt nyilatkozta, hogy nem akarja elsietni a visszatérést, pont a maradandó sérülések miatt. Ne tegye magát tönkre, ha nem muszáj. Lorenzo meg… Hát így könnyű. És akkor azt írják róla, hogy valentinoi köröket fut. Ja, persze. Egyedül az első helyen. Hűdenehéz…


TeeJay -


doncy -

Sz.v.sz. Lorenzót nem kell lebecsüni.

A megfogyatkozott mezőny jelen állapotok szerinti legjobb pilótája ugyanis. Féltem tőle az elmúlt években, hogy esetleg túlzottan is megszorongatja Valentinót. De a mostani szitu jó arra, hogy esetleg tisztázza magát a Dottore álláspontja alól, miszerint az Ő tesztjeiből él Jorge. Akkor most hogy is van? A doki tesztjei nélkül is tud futamot nyerni? Nem olyan gyenge az a srác, kár lenne elsikkadnia, mint Pedrosa-nak (Stoner-nek?). Majd jövőre a dukinál tisztázódhatnak a dolgok. Jorge elsőszámú pilóta lesz, Rossi támogatása 🙂 nélkül. Ráadásul azt az állítólag megülhetetlen motort (csak Stoner-nek sikerült igazán mostanában) Vale, ha betöri, visszaállíthatja a megbillent koronáját.

Majd meglátjuk…

 


doncy -

Köszi Bundás 🙂


Moto-Cat -

Jó, hogy tud futamot nyerni ilyen állati géppel és hogy nincs Vale. A többiek nem érnek a közelébe sajnos. Pedig igazán örülnék nagy meccseknek, de unalom sajnos az egész. Elindul a mezőny. Lorenzo elöl és ott is marad. Ennyi. Hacsak nem hibázik.


Manó -

 UFO

 Szerintem Rossi földönkívüli…


bundas113 -

Különbenis hajrá Spies!!!! 😀


Előző bejegyzés

Harminc csodálatos év

2010. július 08., csütörtök
Legenda

Következő bejegyzés

Motul nyereményjáték I/4. forduló

2010. július 08., csütörtök
Nyerj hetente Motul terméket!

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt