Ehhez pofa kell: elloptak egy rendőrségi motort, és még büszkék is rá

Veszélyes trófea
2018. január 13., szombat - Medve

Megfújni egy rendőrségi motort, aztán kiposztolni Twitterre? Nem mondom, ehhez aztán kell némi pimaszság és egy adag pofátlanság

Hirdetés

A videót a beszédes nevű @MotorcycleTheft Twitter account osztotta meg, ami azért hírhedt, mert többnyire motorlopásokról készült videók kerülnek rá fel. A szóban forgó esetet is maguk az elkövetők filmezhették le. A kommentelők között felbukkant valaki, aki önmagára motoros rendőrként hivatkozott. A pontos helyszínt persze homály fedi, de tőle azt tudhattuk meg, hogy a motor éppen felügyelet nélkül állt, és nem, a kulcsot nem felejtette benne a kollégája. Az eset után egyébként a járgányt megtalálták, hiszen azt feltehetőleg a tolvajok is tudták, hogy ha megtartanák, akkor a komplett londoni rendőrség az ő nyomukban lenne. Abból pedig előbb-utóbb lebukás következik. Akit ért már olyan tapasztalat – sajnos én magam is ide tartozok -, hogy a motorjának csak a hűlt helyét találja, annak lehetnek elképzelései arról, hogy mit érezhetett az a rendőr, akinek ráadásul a munkaeszközét fújták meg. Nem irigylem, és nem nem kívánom senkinek.

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,

Előző bejegyzés

Szemléltető videó: így ment meg az ABS a pofára eséstől

2018. január 13., szombat
Biztonság

Következő bejegyzés

Dakar Rally 2018, 7. szakasz: Barreda újra győzött, de megsérült!

2018. január 14., vasárnap
Dakar 2018

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés