A kreativitás diadala, avagy az igazi MOTORcsónak

Off-road
2018. január 08., hétfő - Medve

A fazon fogott egy öreg kétüteműt, átalakította a hátsó kereket, rácsavarozta egy hajó hátuljára és tádám! Így született az igazi motorcsónak.

Hirdetés

Szóval ha összegezni akarjuk, akkor hangos és nem megy. De mégis, őszintén. Kit érdekel? Érdemes megállni egy pillanatra és csodálattal adózni az építőmester kreativitása és tenni akarása előtt. Ez egyfajta művészet. Én sem mondom, hogy értem, talán sok olvasó is így lesz ezzel. Mégis: nehéz elmenni a jelenség mellett szó nélkül. Na és persze hogyan működik mindez a gyakorlatban? Itt van róla a videó. Nem hosszú, és nem érdemes beletekerni, hiszen ahogy a fazon küzd a berúgókarral a nyílt vízfelület felett, az valami csodálatos. Íme:

Persze bízunk benne, hogy a különös jármű átalakítása nem ért véget ezen a ponton, hiszen a hűtés hiánya hamar gondot okozhat, és akkor véget ér a móka. Kár lenne, hiszen már a videón is jól látszik, hogy a csinos fiatal hölgyek értékelik az élményt. Teljes joggal. Ők hátralévő életükben már elmesélhetik, hogy olyan járművel utaztak, amivel nem sokan ezen a kerek világon. Milyen csekélységnek tűnik ehhez képest egy Ferrari…

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,

Előző bejegyzés

Visszahozza a Honda a Dominator nevet a kínálatába?

2018. január 08., hétfő
Visszatérés

Következő bejegyzés

Dakar Rally 2018, 3. nap: Barreda eltévedt, Sunderland újra az élen

2018. január 09., kedd
Dakar 2018

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés