Itt egy egész durva kompresszoros KTM 520. De nagyon máshogy, mint gondolnád

Különc KTM
2018. január 05., péntek - Zee

A Hazan Motorworks-ről eddig nem nagyon írtunk és nem is hallottunk róluk. Egy ilyen különc KTM átépítés azonban megér néhány sort és képet!

Hirdetés

A felnik is újak persze, elég spéci a kerékagy is, nem sűrűn látni ilyen karcsú alkatrészt. A küllőket is érdemes közelebbről megnézni: érdekesen fűzték őket, de nekem speciel fekszik ez a szellős elrendezés. Aki az elején slick gumira tippelt, annak majdnem igaza is lett: nincs túl sok minta a vékonyka garnitúrákon. Aztán a futómű is megér egy misét: elöl csupán két kisebb rugó bújik meg a merev villa mögött, hátul pedig… szóval csak jó minőségű aszfaltra érdemes menni vele.

Részleteiben szép, felesleges tagadni

Egy kicsit túl sok?

Egy ilyen bringa-szerűen könnyed dizájnban nincs helye semmiféle felesleges kábelnek, így azok mind ügyesen el lettek rejtve . A tárcsaféket pedig fogták és beépítetté a a váltóba (!), mert így légiesebb az összkép. Hazan még az akksit is belegyömöszölte a benzintankba, nehogy már kiszúrja az ember szemét. Egyébként a tank és a hátsó sárvédő is polírozott alumínium, amelynek célja volt minél többet felfedni a motorból. Szépen látszik a hengerfej és a légszűrők is. Polírozott alumínium mindenhol, de pár helyen felbukkan egy kis lakkozott fa és némi króm is, amihez remek párosítás a váz metál feketés árnyalata.

De ezen mégis ki fér el?

Bevallom, nekem kellene pár óra nézegetés mire meg tudnék barátkozni ezzel a dizájnnal, de gondolom az se véletlen, hogy egy olyan képet se látunk amin ülnének a motoron.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,

Előző bejegyzés

Az év vége motoros marhái, avagy kik is azok a “Squidek”?

2018. január 04., csütörtök
Squid

Következő bejegyzés

Vadiúj V2-es blokkokkal jönnek az SWM gépei

2018. január 05., péntek
Vadiúj vékettők

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés