Az év vége motoros marhái, avagy kik is azok a “Squidek”?

Squid
2018. január 04., csütörtök - Ben

Az okostelefonoknak köszönhetően rengeteg vicces és sokszor szomorú motoros videót találhatunk. Ezek közül mutatunk most kettőt nektek.

Hirdetés

A második videón történetesen az egykerekezés nem adta ki. Motorosunk itt is külön dicséretet érdemel minden létező szempontból: a legkeményebb atlétatrikó-forrónaci kombóban nyomja a mutatványt a viszonylag sűrű forgalom kellős közepén… A hátsó fék használatáról viszont a jelek szerint még nem is nagyon hallott.

Szerencsére egyik esetnél sem történt komolyabb sérülés. Hála az internet erejének, rengeteg ilyen és ehhez hasonló videó lát napvilágot. Remélhetőleg egyre több embernek megy el a kedve az ilyesfajta mutatványozástól. Maga a stunt motorozás egy külön, csodálatra méltó világ, amit megfelelően ellenőrzött körülmények között, védőfelszerelések használata mellett kell gyakorolni. Így az autópályán “jaszkarizás”, más és saját életünk veszélyeztetése senkinek sem ajánlott.

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,

Előző bejegyzés

Vins Duecinquanta: 250-es kétütemű motor egy V4-es Panigale áráért

2018. január 04., csütörtök
Kétütem

Következő bejegyzés

Itt egy egész durva kompresszoros KTM 520. De nagyon máshogy, mint gondolnád

2018. január 05., péntek
Különc KTM

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés