Ejtőernyőzés motorral: az akrobatika csúcsa vagy sima baromság?

Új műfaj?
2018. január 03., szerda - Macko

Motorral gigászit ugratni csodálatra méltó dolog. De hogy lehet összekötni az ejtőernyőzés tevékenységével? A videóból kiderül, ahogy az ára is.

Hirdetés

Megvallom őszintén, teljesen laikus vagyok az ejtőernyőzéshez. De úgy tűnik, hogy a motoros szemmel komoly magasság így sem sok mindenre volt elég. Éppen kinyílt a főernyő, egy kicsit talán lassított motorosunk zuhanó testén – és már be is csapódott a homokba. Itt nyert értelmet, hogy miért ilyen talajú környéket kerestek… Persze a motor ezzel együtt nem úszta meg: láthatóan csúnyán rommá tört szegény.

A földet érés a motorosnak sem volt sima, így boldog is. Mögötte meg ott hever egy roncs… A mutatvány ára

O’Neil így nyilatkozott a motoros ejtőernyőzés első éles bemutatója után (annyit érdemes tudni, hogy először egy tó mellett gyakorolt úgy, hogy mindketten a vízbe estek): “Általában azok a dolgok okozzák a legtöbb örömet, amelyeken a leginkább aggódsz. Nem könnyű megtalálni az egyensúlyt a szíved és az elmét sugallta dolgok között. Az elme könnyen megakadályozza lehetőségeid kiteljesedését. Teljes meggyőződéssel kell követni belső iránymutatásodat, és jó helyre fogsz megérkezni.” Na nézzük mindezt videón!

Igaza lehet, mert új “sportágat” teremtett. Igaz, így alkalmazva nem csak veszélyes, de igen költséges is… Hogy elterjed-e a motoros ejtőernyőzés, az persze még a jövő kérdése.

Hirdetés


Cimkék: , , ,

Előző bejegyzés

A Yamaha megvásárolta a Brudeli Leanster háromkerekűjének szabadalmát

2018. január 03., szerda
Szabadalmi üzlet

Következő bejegyzés

Vins Duecinquanta: 250-es kétütemű motor egy V4-es Panigale áráért

2018. január 04., csütörtök
Kétütem

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés