A mi ünnepi kérésünk az, hogy ne motorozz tök részegen

Alkoholszint
2017. december 23., szombat - Medve

Azt hihetnénk, hogy elcsépelt a kérésünk, mégis szóvá kell tennünk. Most már tényleg, de tényleg ne motorozzatok részegen!

Hirdetés

Közöttünk is lehetnek olyanok, akiknek problémát okoz, hogy ne üljenek fel egy kis szeszelés után a motorra. Akár azért, mert nem szeretnek konfrontálódni és könnyen befolyással vannak rájuk mások. Akár azok, akik nehezen kezelik az élet szomorú dolgait. Akár a felelőtlenek. És persze akár azok az addiktív személyiségek, akiknek minden helyzetben nehéz nemet mondaniuk. Ebből a szempontból mindegy is a miért. Ez egy remek alkalom, hogy kimondjuk magunknak: szétválasztom a motorozást és a piázást. Hiszen ez nem csak balesetveszélyes, hanem kifejezetten szánalmas látványt is nyújt. Van itt egy videó, nézzük csak meg.

Első megnézésre talán vicces. Talán. A többedikre kifejezetten nyomorultul, sőt veszélyesen hat. Kiváltképpen azok a pillanatok, amikor elhalad a motoros mellett balra a 2103-as – közismertebb nevén ezeröcsi – Lada. Én pedig dühös vagyok, ahogy sokadjára is megnézem, ahogy felveszi a döglött teknős pozíciót. Rám nézve is veszélyes, és ebben a pillanatban engem is lejárat. Így hát még egyszer, kérjük. Ne induljatok el bebaszva a motorral, robogóval vagy mopeddel se!

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,

Előző bejegyzés

Jövőre már hivatalosan is motorozhatnak a szaúdi hölgyek

2017. december 22., péntek
Emancipáció

Következő bejegyzés

Újabb zöld hírek Japánból: a Honda szabadalmaztatta az üzemanyagcellás motort

2017. december 24., vasárnap
Környezet

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés