Új négyhengeres utcai MV Agusta jön!

Újítás
2017. december 22., péntek - Ben

A Ducati után az MV Agusta is belevág új négyhengeres motorjának fejlesztésébe, miután háromhengereseik már teljesítik az EURO 4 normákat.

Hirdetés

Jön a négyhengeres F4?

Korábban mi is foglalkoztunk a témával, köztudott volt, hogy az utóbbi időszakban elég nagy gondokkal küzdött az olasz márka. A bíróság már csődvédelem alá is helyezte a céget, de most úgy látszik, hogy megmenekülnek. Információk szerint megtörtént a Mercedes AMG 25 százalékos részesedésének kivásárlása is. Így mára két nagyobb részvényes, Giovanni Castiglioni és az orosz Sardarov család kezében van a híres olasz gyártó. Nemrég a másik honfitárs, a Ducati is előállt saját négyhengeres sportmotorjával, ami az idei EICMA kiállításon debütált – meglehetősen nagy sikerrel. A Ducati példája alapján könnyen hatalmas sikert érhet el az MV Agusta is – mi mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket.

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,

Előző bejegyzés

A kínai CF Moto belép a nagyok közé?

2017. december 22., péntek
High-end

Következő bejegyzés

Jövőre már hivatalosan is motorozhatnak a szaúdi hölgyek

2017. december 22., péntek
Emancipáció

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés