Elképesztő életkép: motoros Mikulás üldözi a cserbenhagyó autóst

Nem mese!
2017. december 21., csütörtök - Macko

Hatalmas jelent zajlott le nemrég Párizsban. Egy autós elsodort egy gyalogost a zebrán, majd elhajtott. De egy Mikulás motorral üldözőbe vette!

Hirdetés

Epilógus

Az esetet több szálon is le kell zárni. Az első és legfontosabb, hogy az elgázolt hölgy szerencsére egészen apró karcolásokkal megúszta a kalandot – tehát nyolc napon belül gyógyuló sérülései lettek csak. A Clio vezetője számára – aki talán szintén egy fiatal nő volt, bár az arcát többnyire kitakarták – vélhetően kellemetlenebb következményei lesznek az esetnek. Neki saját baromsága miatt nem olyan lesz a Karácsony, mint amit elképzelt. Chris-RS pedig azon kívül, hogy valóban példaértékű, hősies tettet hajtott végre, más módon is elnyerte jutalmát. Eddigi videóit ugyanis jellemzően néhány tízezren nézték meg – a fenti film azonban villámgyorsan meghódította a világot és alig öt nap alatt közelíti a 2,5 millió megtekintést! Neki pedig alighanem ez a legnagyobb fizetség!

A legfontosabb pedig: a közúton soha nem legyünk annyira befeszülve, hogy ilyen őrültségeket csinálunk, mint a fekete Renault vezetője. Elég ha arra jár egy motoros Mikulás, és nagyon nagy bajba kerülünk!

 

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,

Előző bejegyzés

Móka a köbön: motoros hullámvasút Hollandiából

2017. december 20., szerda
Hullámvasút

Következő bejegyzés

Végre bevetik a motoros rendőröket a robogós bűnözők ellen?

2017. december 21., csütörtök
Tolvajtempó

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés