Kalandok és jótékonyság 2018-ban: három tájékozódási túra is vár rád!

Események
2017. december 20., szerda - Macko

Motorozás szép tájakon, jó buli esténként és még jótékonykodás is szerepel három izgalmas tájékozódási túránkon. Ezzel várunk jövőre, készülj!

Hirdetés

Csodálatosan szép lesz tehát a tizedik Onroad.hu 48h második napja! Persze azoknak is, akik ragaszkodnak az aszfalthoz! Szeretnénk, hogy mindenkinek legyen ideje nézelődni is, így ez a nap sem lesz hosszabb 500 kilométernél – a murvás utakat választóknak értelemszerűen annyi sem. A cél, hogy rengeteg szép élménnyel gazdagodva estére mindenki fáradtan, de épségben érkezzen vissza Magyarremetére, ahol ismét közös vacsora, majd pihenés következik. Vasárnap reggelre az emlékpólók- és emléklapok átadása marad, no meg a csapatfotó és a hazaút.

2017-ben rekord méretűre duzzadt a 48 órás mezőnye. Reméljük, 2018. augusztus 5-én Magyarremetén még többen leszünk!

A két több napos túránk még egy jelentős változást fog tartalmazni 2017-es “elődeikhez” képest. Ez pedig a szállásfoglalás, amely nem lesz központilag megszervezve. Az elmúlt évek tapasztalata alapján ugyanis egy ilyen népes mezőny – reménykedjünk ilyenekben 2018-ra is – igényei és lehetőségei is eltérnek. Így mindkét eseményhez a jelentkezéskor kapnak az érdeklődők egy-egy bázishelyet, illetve kapcsolatot. Ezek segítségével mindenki maga intézheti a kívánt szállás lefoglalását – az Onroad.hu 48h esetében sátortól faházon át a panzióig sok lehetőség lesz ott helyben vagy a környező falvakban.

Az időpontok tehát: motoKVÍZ április 28, Aegon motoRun június 15-17, Onroad.hu 48h augusztus 3-5. Januárban várhatóan elindul a jelentkezés, amelyről azonnal olvashattok majd oldalunkon!

 

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , , , ,

Előző bejegyzés

Egy letűnt kor zsenije: Harley-Davidson Fat Bob 103 (2017) teszt

2017. december 16., szombat
Használt motor teszt

Következő bejegyzés

Frissített bajor világverő: BMW R1200GS 2017

2017. december 23., szombat
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés