Vidd magaddal az energiát: ADATA P20000D powerbank teszt

Kiegészítő teszt
2017. november 04., szombat - Campbell

Aki szokott motoros túrákra járni, annak hasznos társa lehet egy megbízható hordozható akksi. Az egyik legjobb a piacon az ADATA. (x)

Hirdetés

Ami más powerbankokból nagyon szokott hiányozni, az a töltöttségi szint pontos kijelzése. Az ADATA-nak van ilyenje az előlapon, és nincs is túlbonyolítva. A kék háttérvilágítású, napsütésben is jól látható digitális kijelző folyamatosan mutatja rácsatlakoztatott eszköz esetén az aktuális töltöttségi szintet (százalékban). Ezt az oldalán, a kijelző magasságában található gombbal is meg tudjuk jeleníteni. Sosem leszünk hát zavarban, hogy épp mennyi energia áll még rendelkezésre, és könnyen kimatekozhatjuk, hogy az mire elég. Tehát ez a funkció segíthet abban is, hogy a legoptimálisabban használjuk fel a magunkkal vitt energiát. Amire ugyanis ez az eszköz igazából való, ott fontos szempont lehet a takarékosság is.

Hatékony kísérő

Nem szokványos továbbá az eszközbe beépített zseblámpa funkció sem. A töltés megjelenítéshez használatos gombot benyomva tartva ugyanis a mikro USB port feletti LED-et használhatjuk kiegészítő tábori fényforrásként is. A többi funkciója meglehetősen standard, két USB csatlakozó található rajta, amelyre az eszközöket csatlakoztathatjuk, és egy harmadik port, egy mikro USB az akksi töltéséhez.

Egy ilyen, 20’000 mAh-s akkumulátor a nagyok közé tartozik, az említett mérete és súlya miatt is. Nem arra való, hogy a zsebünkben hordjuk – bár szeles időben esetleg jól jöhet vékonyabb polgártársainknak. Viszont a kapacitásának köszönhetően simán kibír egy családi hétvégét a természetben, ahol több eszközt is feltölthetünk vele. Több napos motoros túrákhoz pedig nagyon ajánlott a beszerzése.

Névleges kapacitása 20000 mAh, amely ténylegesen a műszaki tesztek szerint is több mint 16’000. És ez nagyon jónak számít! A példa kedvéért egy iPhone 6S feltölthető vele több mint kilenc alkalommal, egy Galaxy S6 hatszor, egy LG G4 ötször, egy nagyobb iPad Air pedig két alkalommal. Az ADATA kimenete legfeljebb 5 V-os feszültséget, és 2,1 A áramerősséget tud a gyártó ígérete szerint. Ez tökéletesen alkalmas a gyors töltésre egy okostelefon vagy tablet esetén. De más eszköz, mint például digitális fényképezőgép, GPS készülék vagy okosóra energiapótlására is megfelel. Motoros túrákra, outdoor kikapcsolódásra tehát nagyon ajánlott, megbízható gyártótól, nagyon jó áron, már mintegy 7’000 forinttól kapható.

Támogatott tartalom

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,

Előző bejegyzés

Kínai vagy olasz? Benelli Tornado 302 ABS (2017) teszt

2017. október 31., kedd
Új motor teszt

Következő bejegyzés

Gyönyörű, békés lelkű kalandor: Honda CRF250 Rally teszt

2017. november 10., péntek
Új motor teszt

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés