Új sebesség világcsúcs robogóval, méghozzá Bonnevillen, hol máshol!

Kis Rekorder
2017. szeptember 10., vasárnap - Zee

A Pirelli a Moto Club a Benellivel és a Malossival együttműködve nem kevesebb mint hat új gyorsarási világrekordot állított fel - robogóval!

Hirdetés

A folytatás sem lett gyenge

A következő négy rekordkísérletet augusztus 30-án tartották, az elkövető pedig az egykori WSBK és olasz SBK versenyző, Mauro Sanchini volt. Miután végzett egy silverstone-i verseny szakkommentálásával, egyből repülőre szállt. Amíg az atlanti óceán felett repkedett, a Malossi technikusai összelőtték a 85 és a 100 köbcentis blokkokat, hogy az olasznak már csak a gázt kelljen húzni. Érzelem-dúsra sikerült a találkozás, hiszen Mauro a Malossinál kezdte versenyzői karrierjét, méghozzá robogókkal. Most sem tökölt sokat, négy új rekordot lőtt be: a 85-ös blokkal egy kilométeren 133.002 km/h, egy mérföldön pedig 132.668 km/h lett az átlagolt legnagyobb sebesség. A 100-as blokkal elért eredmények pedig így alakultak: egy kilométeren 142.088 km/h, egy mérföldön pedig 141.914 km/h jelentette az új csúcsot.

Mókásak az ernyők, de nélkülük lehet hamar ájulás lenne

A program végén mindenki módfelett boldog volt, kiváltképp a Pirelli. Elvégre nem rossz reklám egy terméknek, ha olasz motoros legendák hat darab gyorsasági rekordot állítanak fel egy robogóval, nemde?

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , ,

Előző bejegyzés

Van néhány szabad órád? Próbáld ki a legújabb Benelli motorokat!

2017. szeptember 09., szombat
Programajánló

Következő bejegyzés

Ennek nem fogod húzni a szarvát: Fazer 25 az indiai piacra

2017. szeptember 11., hétfő
Indiai hangvillák

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés