A Geronimo MC és egy igazán hangulatos videó a motorozás lényegéről

Image video
2017. augusztus 12., szombat - Medve

Egy nagyon minőségi videóval rukkolt elő a Geronimo MC. Hagyjuk is a sok elcsépelt szót, inkább nézzük meg. Tesztoszteron alert!

Hirdetés

A klubos életet mindig is körbelengte egyfajta misztérium. Nem segített ezen túl sokat Kurt Sutter borzasztó magyar címet kapott Kemény motorosok nevű sorozata (Sons of Anarchy, 2008-2014), amit akármilyen hihetetlen is, sokan egyfajta dokumentumfilmként kezeltek. Talán a legmélyebb pont az volt – ekkor még bőven ment a sorozat – amikor belefutottam abba, hogy lehetett venni a sorozatban szereplő klub nevével teljes hátfelvarrót, mindenestül. Ami elég nagy tiszteletlenség azokkal az arcokkal szemben, akik akár éveken keresztül bizonyítanak azért, hogy egy valódi colort viselhessenek a hátukon. Persze azért minden mendemonda mögött húzódik igazság. Mégpedig azok a férfiak, azok az apák, akiket mindig is láttam, hogy összefogva küzdenek egy cél érdekében. Akik nehéz döntéseket hoznak meg, hogy az általuk választott életet összeegyeztessék a családjukkal, vagy éppen a munkájukkal. Akik egy olyan ellenkultúrát képviselnek, ami szögesen szemben áll a dzsentrifikálódó társadalommal. Akiknek a barátság, a közösség valódi érték az életükben. Jó ezt látni egy pillanatra, még ha csak három percig is tart. Emeljük hát kalapunkat korunk westernhőseire, és nézzük élvezettel a videót, ami róluk készült.

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,

Előző bejegyzés

Nyugi, nem pörölycápa, csak a Ducati új fejidoma

2017. augusztus 11., péntek
Ragadozó

Következő bejegyzés

Hosszas huza-vona után eldőlt végre: a Ducati marad a Volkswagennél!

2017. augusztus 13., vasárnap
Happy End

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés