Nyugi, nem pörölycápa, csak a Ducati új fejidoma

Ragadozó
2017. augusztus 11., péntek - Zee

A brnói GP futamon újra látható lesz a Ducati Corse új aerodinamikai különlegessége, ami leginkább egy kalapács fejű cápára hajaz

Hirdetés

“A délután folyamán kipróbáltuk az új szárnyat és habár nem értem el a kitűzött célt, nagyon elégedett vagyok, a Ducati Corse igazán kitett magáért!” – mondta Lorenzo a pénteki gyakorlás után. – “Végül nem használtam az új gumit, hiába javított volna az időmön. Most fontosabb volt kiismerni a motort ebben az új konfigurációban. Valószínű, hogy bukunk valamennyit a végsebességből, de a megfelelő beállításokkal biztos elő tudjuk húzni a szárnyból a potenciált.” – fejtette ki a bajnok.

Felszállásra kész

Lorenzo nyilatkozatából annyit kiszűrhetünk, hogy van még mit csiszolni a technikán, de maga a dizájn már kész a bevezetésre. Persze csak akkor derül ki a pörölyfej hatásossága, ha továbbra is ott lesz a Ducatin. Ha lekerül róla, legalább elmondhatjuk, hogy az olaszok megpróbálták. Ti mit szóltok a szokatlan formákhoz?

 

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , ,

Előző bejegyzés

A nagy motorgyárak hiábavaló küzdelme a fiatalok lelkéért

2017. augusztus 10., csütörtök
Generációs problémák

Következő bejegyzés

A Geronimo MC és egy igazán hangulatos videó a motorozás lényegéről

2017. augusztus 12., szombat
Image video

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés