Elárverezik Valentino Rossi szerelmes levelét

Jótékonyság
2017. augusztus 06., vasárnap - Macko

Egy ausztrál jótékonysági aukción számos MotoGP tárgy mellett Rossi egykori saját kézzel írt szerelmes levele is kalapács alá kerül.

Hirdetés

Végezetül nézzük, mit írt Vale igaz szerelmének, a Yamaha M1-nek búcsúzóul!

Az eredeti, olasz nyelvű szöveg

“Nagyon nehéz néhány szóban elmagyarázni, mit jelentett számomra a kapcsolat a Yamahával az elmúlt hét évben. Sok minden megváltozott azóta, hogy réges-régen, 2004-ben ide kerültem. Elsősorban Ő változott meg. Az M1-es. Akkor egy lenézett, középmezőnybe tartozó MotoGP motor volt. Azóta segítettünk neki alakulni és fejlődni. Ma látod, ahogy a boxban mosolyog, hiszen ma már Ő a legjobb! Azon emberek névsora, akik hozzásegítették ehhez a változáshoz, nagyon hosszú. Személyesen szeretnék köszönetet mondani Masao Furusawanak, Masahiko Nakajimanak és az én Hiroya Atsumimnak. De köszönöm minden mérnöknek és szerelőnek, akik nagyon keményen dolgoztak, hogy a mi M1-esünk arca így megváltozzon. Meg persze Jeremy Burgessnek és az összes emberemnek, akik szeretettel foglalkoztak Vele. És mindenkinek, a Yamahánál dolgozott az elmúlt években. Most eljött az ideje, hogy új kihívásokat keressek. A munkám a Yamahánál véget ért. Sajnos a legszebb szerelmek is véget érnek egyszer, de rengeteg gyönyörű emléket hagynak maguk után. Ilyen, amikor az én M1-esemmel először csókoltuk meg egymást Welkomban a füvön – már akkor azt mondta a szemembe nézve: SZERETLEK!”

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,

Előző bejegyzés

Rengeteg újítással érkezik a 2018-as Honda CRF250R

2017. augusztus 04., péntek
Megújuló terepfegyver

Következő bejegyzés

Igazi csótány ötvözet: kétütemű cross chopper. De megy! Főleg egy keréken…

2017. augusztus 07., hétfő
Szörnyeteg

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés