Exkluzív: így talált gazdára a Harley-Davidson Street Rod nyereménymotor

Exkluzív
2017. június 11., vasárnap - Feszti

Az Open Road Fest látogatói között idén egy új Street Rod került kisorsolásra. A boldog nyertest még a helyszínen elkaptuk egy villáminterjúra.

Hirdetés

Az átadás pillanata

Az Edda koncert után Gergő elszakadt barátaitól, és a számsorsolást egy új fesztivál-ismerőssel követte végig. A karszalagon szereplő hat jegyű kód ismertetése számonként haladt. Így lehetett követni, hogyan csökken az esélye a versenyben regisztrálóknak. Az utolsó szám előtt mondta azt alkalmi ismerősének – aki már a harmadik számnál elvesztette esélyét -, hogy most kellene következnie a nyolcasnak. És bejött! Az este folyamán két emberrel is összefutott, akiknek bilétáján egy számjegyben volt csak eltérés az övéhez képest. De ők is, és bárki, akinek elmesélte, mi történt vele, osztozott örömében. Meghívták egy italra, az Első Magyar Lepényesek külön ünnepi lakomát varázsoltak neki és barátainak.

A boldog nyertes és az ő Street Rod-ja

A nyeremény

Gergő a nyereménymotoron először az olajtartály kupakját vizsgálta meg. Konstatálta, hogy nem ugyanaz a technológia, mint a tavalyi túratárs gépén. Örömmel mesélte, hogy nagyon szép kis jószágra tett szert, és első útja egy budapesti korzózás lesz. A Street Rod mellé ráadásul egy új, Sony XPeria XZ telefont is nyert. Nyereményeit a budapesti Harley-Davidson kereskedésben tudná egy hét múlva átvenni. Csakhogy épp egy tiroli motorostúrán lesz, így szomorúan mesélte, hogy várnia kell, mire ismét találkozhat új szerelmével. Beszélgetésünket folyamatosan megzavarták az érdeklődő telefonok, és még a sátorbontás és pakolás is előtte volt, így nem zavartam tovább Gergőt. Széles utat kívántam neki az új motorjához!

Baráti öröm a köbön

 

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , , , ,

Előző bejegyzés

Helyszíni tudósítás a 18. Open Road Fest-ről, Alsóörsről

2017. június 10., szombat
Fesztivál

Következő bejegyzés

Új, kizárólag motoros apróhirdetési oldal: elindult a motoapro.hu!

2017. június 12., hétfő
Apró

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés