Az első motoros város a világon: Riders City

Településfejlesztés
2017. június 05., hétfő - Macko

Az észak-dakotai Ryder településének lakossága idén nyáron mind motoros jogsit szerezhet. Így ők lehetnek az első teljesen motoros város.

Hirdetés

Motoros jogsit mindenkinek!

Mégpedig oly módon, hogy kivonulnak a helyszínre, és a város teljes lakosságának megadják a lehetőséget a motoros jogosítvány megszerzésére. Igen, nagypapák, nagymamák és már megfelelő korban levő unokák is megszerezhetik a vezetői engedélyt kétkerekűekre. Anoop Prakash, a Harley-Davidson amerikai piacfejlesztési részlegének vezetője szerint: “Meg szeretnénk mutatni mindenkinek, hogy milyen remek szórakozás motorral közlekedni. Ryder lakosságán keresztül szeretnénk bebizonyítani mindenkinek, mennyivel jobb a két kerék, mint a négy!”

Nem egy metropolisz…

“Ryder városa örömmel fogadta a Harley-Davidson felajánlását.” – mondta Jody Reinisch polgármester – “A lakosság közösen fogja megtanulni a motorvezetést, hiszen ezzel egy új korszak indulhat az életünkben.” – Első lépésként a gyártó által küldött szakemberek felújították a központban levő víztornyot, amely érthetetlen módon pontos mása lett a Milwaukee-ban, a Harley főépületén találhatónak. Az sajnos nem szerepel a hírekben, hogy motort is adnak-e az érintetteknek – akik földrajzi pozíciójuk miatt bizony nem hódolhatnak majd új szenvedélyüknek egész évben. Azt viszont bejelentették, hogy a nagyon nyitott kisváros 2017-ben nevet fog változtatni, és hivatalosan is Riders lesz a megszólítása!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , , ,

Előző bejegyzés

Sikeres magyar motoros világrekord Motoflywear szemüveggel

2017. június 04., vasárnap
Csúcsteszt

Következő bejegyzés

Családban marad a leggyorsabb Indián: Lee Munro és az Indian tervei

2017. június 06., kedd
Tiszteletadás

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés