Pofás olasz paripák: Caballero Scrambler 500 és Flat Tracker

Izgi
2016. december 20., kedd - Macko

A pici olasz cég, a Fantic Motor egy új családdal mutatkozott be. A Caballero két változatban és három motorral lesz elérhető. Csinos holmik!

Hirdetés

Érdekesség, hogy a futómű házon belül készül: elöl Fantic FRS 41 milliméteres fordított teleszkópok dolgoznak, hátul pedig Fantic FRS központi rugóstag biztosítja az úttartást. A fékek nem túl bonyolultak: elöl egy darab 300 milliméteres tárcsát találunk, amelyet négy dugattyús radiális felfogatású nyereg présel össze. A hátsó szintén szimpla fék is hullámos tárcsa, azonban csak 245 milliméter átmérőjű. Blokkolásgátló nélkül ma már nincs motor az EU területén, így értelemszerűen itt is ABS segít a megállásban.

Ő a Flat Tracker, amely szintén háromféle egyhengeressel érkezik

Ő a Flat Tracker, amely szintén háromféle egyhengeressel érkezik

A Fantic Motor Caballero Scrambler nagyon pofás cucc lett. Nyilván nem közvetlen versenytársa a BMW R nineT Scramblernek vagy a Ducati Scramblernek – de az árcédulája is vékonyabb lesz azoknál! Ráadásul akinek nem ez a bütykös gumis stílus jön be, annak ott a Flat Tracker névre hallgató változat, amely szintén nagyon stílusos. Az olaszok érzik ezt a témát, na!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,

Előző bejegyzés

Így zúz a KTM új üdvöskéje, a 790 Duke Prototype

2016. december 19., hétfő
Vadállat

Következő bejegyzés

170-nel zúz a Honda CBR250RR, és egészen jól is gyorsul!

2016. december 22., csütörtök
Tesztvideó

Ezeket olvastad már?

Pofás kalandor: X-Lite X551 GT ADVENTURE bukósisak tartósteszt

2018. január 14., vasárnap

A plexivel felszerelt, vagyis túrázásra is alkalmas sildes bukósisakok igen népszerűek manapság. Az X-Lite X551 modelljét alaposan kipróbáltuk.

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Senki földje: Harley-Davidson Street Rod (2017) teszt

2018. január 10., szerda

A Harley-Davidson Street Rod a márka többi modelljéhez képest pofátlanul olcsón kelleti magát. De vajon elég ez az üdvösséghez?

Elolvasom »
Made in India

Lucifer maga: Aprilia RSV4 RF olvasói teszt

2018. január 04., csütörtök

A V4-es superbike kategóriában az Aprilia messze megelőzte versenytársait. A különleges RSV4 legvadabb, RF változatáról olvasónk számol be.

Elolvasom »
Új motor teszt

Különleges élmények: BMW K1200S Schwenker dönthető oldalkocsis motor teszt

2017. december 31., vasárnap

Magyar ember építette és olyan élményeket képes adni a BMW K1200S Schwenker oldalkocsis fogat, amely semmilyen más motorhoz nem is hasonlít.

Elolvasom »
Használt motor teszt

Hirdetés

Hirdetés