Legyen csend terepen is: Schuberth E1 bukósisak teszt

Bukósisak teszt
2016. szeptember 07., szerda - Macko

A csendes és jól szellőző túrasisakjairól híres Schuberth egy forradalmi dual-sport bukósisakkal jelentkezett: ez az E1. Ismerkedjünk meg vele!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (6 hozzászólás)

Zozi -
Azért azt tegyük hozzá, hogy a Caberg Tourmax majdnem 2 évvel előzte meg a Schubertet a felnyitható állú “krossz” bukósisakkal. Nyilván, ami az anyaghasználatot és a szellőzést illeti, nem ebben a minőségben de az árukat sem lehet összehasonlítani. Szerintem érdekes lenne ha a Schubert után kipróbálnátok a Tourmaxot is, mint a magam fajta “fillérbaszó” túraendurós bukósisakját, csak összehasonlításképpen.

Macko -
Zozi: nincs akadálya, ha kapunk tesztre.

Zozi -
Macko: Èn a tavalyi szezon közepe óta használom a Tourmaxot, és megvan róla a magam véleménye. Kicsit beindult a “bogár” a Schubertre, csak sajnálom rá a sok-sok pénzt, szóval nagyon érdekelne a véleményed, mert valószínűleg több különböző bukó volt a fejeden mint nekem 🙂

Macko -
Most nagy változások vannak az Onroad környékén, amelyek remélem jelentősen kibővítik a tesztelhető termékek palettáját. Úgyhogy bízom benne, néhány Caberg teszt is lesz majd. Idén már nem hiszem, de jövőre mindenképpen.

fábi -
Sziasztok! Én TOURATECH aventurot használok, maximálisan meg vagyok vele elégedve. Scuberttel közös fejlesztés. Bármilyen Touratech teszt valamikor??? Van valami konkrét oka, hogy ezek nincsenek?

Macko -
Fábi: amikor az Ortlieb táskákat átvettem tesztre, akkor kezdte meg működését a Touratech Budapest. Velük jó a viszonyunk, így biztosan errefelé is szélesíthető a tesztelt termékek palettája.

Előző bejegyzés

Sportos vagányoknak: Icon Wireform motoros dzseki teszt

2016. szeptember 02., péntek
Ruha teszt

Következő bejegyzés

Onroad.hu-motoglobe.eu túra Yamaha tesztmotorokkal

2016. szeptember 09., péntek
Túrabeszámoló

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt