Miért jobb a robogó mint az autó?

Közlekedés
2016. június 01., szerda - Macko

Sok autós töpreng rajta: érdemes-e autó helyett egy robogó nyergében élni nagyvárosi mindennapjait. Segítünk nekik dönteni: íme az előnyök.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (1 comment)

Az autósok több mint negyede irigy a motorosokra – Onroad.hu -
[…] Végezetül jöjjön a lényeg: 27,8 százalék rendszeresen irigy a motorok vezetőire, amikor ő tehetetlenül üldögél az autójában, azok pedig elgurulnak a sorok között. Annyira felidegesítik magukat, hogy átlagosan 34,2 perc kell nekik a munkába érkezés után, hogy lenyugodjanak és érdemben dolgozni tudjanak. (Privát véleményem: ezzel még nagyobb az okozott kár, mint a fenti amúgy is horribilis összeg.) Az egész némi magyarázatot arra az általunk is ismert jelenségre, amikor egy autós csak azért igyekszik kicsit arrébb húzódni a sávjában, hogy az érkező motoros ne férjen el. A dolog ugyan szerencsére nem gyakori, de azért csak-csak előfordul mostanság is. Hogy ezek fényében miért nem vesznek legalább egy melóba járós robogót az érintettek – pláne miért nem kezdenek el rendesen motorozni? -, az végképp érthetetlen. A robogó egyértelmű előnyét mi is leteszteltük. […]

Előző bejegyzés

Vízmentes málhahordozó: Ortlieb oldaltáska tartósteszt

2016. május 24., kedd
Kiegészítő teszt

Következő bejegyzés

48 óra motoros fagyizás: a győztes és némi statisztika

2016. június 04., szombat
Teljesítménytúra

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt