Fűthető ruházat a Harley-Davidsontól

Komfort
2016. március 09., szerda - BigAdam

Új fűthető ruházattal jött ki a Harley-Davidson: egészen felhasználóbarát, minden testrészt lefedő szettet ajánl az igazán kemény motorosoknak.

Hirdetés


Cimkék: , , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

bogenschutze -
Arra kíváncsi lennék, hogy motorok támogatják e ezt az extrém energia felvételt, vagy külön csomagot kell a Harley-ra is venni, hogy ne égesse le a feszültségszabályzót, vagy tegye tönkre a generátort. Már márkához nem is merek belegondolni, milyen károk lehetnek, ha túlterhelik a rendszert.

Macko -
Kérdés, hogy mennyit vesz fel egy infrás rendszer. A GS 600 wattos generátora szerencsére nem jött zavarba a dupla autóülésből készült fűthető aláöltözőmre. 🙂

tomijoe1 -
Jelenleg az Én kabátomban karbonszálas ülésfűtés lapok vannak bevarrva, mellkasnál elől kettő, hátnál egy nagyobb lap. Következő projektem ez lesz teljes ruházatban, csizmatalpban. : http://www.carbonheater.us/

Előző bejegyzés

Új Hevik motoros túraruha a piacon

2016. március 08., kedd
Ruházat

Következő bejegyzés

Új Alpinestars márkakereskedés nyílik Budapesten

2016. március 10., csütörtök
Üzletnyitás

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt