Motorosokat dugna rács mögé a magyar rendőrség

Bűnügy
2015. november 12., csütörtök - BigAdam

Elért a vég minket is: a rendőrség némi újságírói uszításra felfigyelt néhány Debrecenben huligánkodó supermotosra, és tényleg bevarrta őket.

Hirdetés


Cimkék: , , , ,


Hozzászólások (13 hozzászólás)

Csecsebogyó -
BigAdam ! Az általad belinkelt ,, mostani helyzet “-ben Debrecenről van szó, nem Szegedről 🙂 Én nagyon örülök, hogy elkapták Őket! Sőt, a véleményem: hogy aki még kérkedik is a balf…al, azt hatványozottan büntetném !!!

hassan -
Mosdathatod ezeket, de ha vétettetek és elkapták őket ne sajnáljuk már őket. Ez is dolga a rendőrségnek, nem csak gyilkosság, rablás stb. létezik. Motorozok én is, de nem sajnálom őket. Én sem szeretem a közúton “huligánkodókat”.

szentpetike -
Csecsebogyóval értek egyet, számomra is az a legellenszenvesebb ebben a történetben, hogy ha már ökörködünk az úton, attól még nem kéne azt feltölteni a netre.Nem azért, mert akkor elkaphatnak, hanem azért, mert akkor sokat látott 16-18 éves motorosoknak követendő példa lesz, attól függetlenül, hogy megvan-e a tudásuk, vagy nincs, esetleg alkalmasak-e a körülmények egy kis állatkodásra vagy nem.Amikor persze nem adja ki, akkor készülnek az idióta bukásokat bemutató videók százszámra.

BigAdam -
Köszi Csecse! 😉

ÁdiX -
Látom ide is jutott bőven a savanyúságból…ha már ilyenek a motoros “társak” nem tudom mire számítsunk a nagyvilágtól…hihetetlen hogy ennyire kezd felhígulni ez a remek kis család… -.-” Jahhh és börtön meg stb.?! Rezesova meg 4 embert eltesz láb alól és majdnem megússza…a lopások sokaságáról ne is beszéljünk…olyankor bezzeg impotens a rendőrség…és még lehetne sorolni…hová tart ez az ország…-.-“

XYZ -
1.A motoros aki ezt a videót felrakta eléggé idióta volt,ezért a közveszélyes motorozásért szinte mindenhol bevarrnak vagy nagyon megba..nak(anyagi szempontból). 2.Az pedig,hogy nálunk a veszélyes bűnözőkön kívül mindenkit megbüntetnek nem új keletű…végül is 2 hét alatt rendet raktak…

Helmets on -
Nem kellett volna feltölteni a videót….így jártak, kifogtak egy épp ezzel foglalkozni akaró szervet, akiket azzal sem lehet vádolni hogy jogilag, törvényileg ne lenne igazuk. ÁdiX Attól még hogy valaki megússza amit csinál, még nem ment fel másokat… (most tekintsünk el attól hogy ez mennyire volt nagy vétek..) A bírságon kívül, max felfüggesztettet kapnak…vagy még azt se. “ennyire kezd felhígulni ez a remek kis család…” Ez egy hobbi – sose volt több – amiben rengeteg féle ember van.

toncsi64 -
Természetesen én sem gondolom, hogy ne lenne más teendője a rendőrségnek, de azt hiszem sokan elbagatellizálják a videón látottakat. Amikor ilyent látok (Budapesten, belvárosban) mindig végigfut rajtam a gondolat: “vajon mi állítja meg a mocit ha nem jön össze a mutatvány ?!” Azért egy ilyen súlyú vastömeg elég szép pusztítást tud véghezvinni tárgyakban, emberekben 🙁 Az meg persze már hab a tortán ha valaki olyan hülye, hogy elébe megy a pofonnak a megosztással :DDD

picike -
Látszik a videón,hogy nem előszór csinálják a fiuk. Szerintem egy kicsit fel van fújva ez az egész ügy! Gondolom akik itt súlyos büntetésre vágynak, még soha nem vétettetek az utakon ! Csak abban bízom,hogy több ilyen fiatal lesz mint kábszeres . Na meg persze abban,hogy nem okoznak balesetet.

lbx -
A közlekedésrendészeti osztály tette a dolgát. Ennyi. Az ő dolguk a közlekedés biztonságára ügyelni, nem a tolvajok után eredni. Ennyi erővel BigAdam is írhatna más, lényegesen égetőbb társadalmi problémáról, lehetne oknyomozó riporter, ahelyett, hogy a motorokról cikkezik… Mindazonáltal a közutakon ilyen stílusban motorozók nem segítik a motorosok egyenrangú közlekedőként elfogadását – ezt mutatja a “kispolgári posztkommunista önkéntesrendőrködésnek” titulált magatartás is – így nyilván nem tragédia, ha kicsit megregulázzák a fiúkat. Tuti, hogy nem kerülnek kaptárba, simán lefogadom, hogy max. felfüggesztett lesz a “jutalom”.

Helmets on -
“Mindazonáltal a közutakon ilyen stílusban motorozók nem segítik a motorosok egyenrangú közlekedőként elfogadását” Ez a lényeg.

Szabo Laly -
Ilyen videó sok van a neten, de a szomorú, hogy a valóságban is gyakran találkozni hasonló bandával. Sajnos az ilyenek miatt is van egyfajta negatív előítélete az embereknek. Ezzel magam is többször szembesültem, és kellett egy kis idő míg a másik fél meggyőződött, hogy hiába motorozok, nem közveszélyesen közlekedem. Nem hiszem, hogy jó ötlet, olyat védeni, aki másokat veszélyeztet csak azért mert motoros. Ha ilyen hajlama van a társaságnak, menjenek keressenek egy eldugott helyet ahol nem zavarnak senkit, és ha ziccer támad, akkor nem sérül meg ártatlan ember. Hasonló bandával én is találkoztam a Dózsa György úton, ahol 2×2 sáv van. Mikor zöldre váltott a lámpa, egy csoport supermoto-s bevágott elénk balról, az elválasztó padkán keresztül, és a középső ujjukat mutatva “üdvözöltek”. Aztán egykerekezve mentek a legközelebbi lámpáig. Nem meglepő módon, kb 1 km távolból is hallottam őket… Abban a pillanatban nem voltam büszke arra, hogy motorozom…

Ogerg -
Sziasztok. Az én véleményem elég vegyes ez ügyben. Ez ami a videón látható egyrészről tényleg elég veszélyes. azonban más részről ez egy videó amiről a mai világban nem eldönthető hogy mi valós és mi nem hiszen manapság 10-en évesek fénykardoznak a nappaliban a videókon szóval ki tudja hogy mi a valóság és mi nem. Azonban tekintsük valósnak a videót és jogosnak a büntetést. Én kissé a következményektől tartok. Azaz ki garantálja hogy egy hétvégi motorozásról készült örömvideót ha megosztok amin egy 2 sávos szerpentinen (Amin láthatóan semmi forgalom nincs) 60 helyett 80-90-el többször is átlépem a záróvonalat azért nem töri rám majd az ajtót a rendőrség. Hiszen én is közúti veszélyeztetést követtem el ilyenkor. Mert sajnos ami eleinte nem tűnik hülyeségnek és még talán jogos is az a mi kis hazánkban hamar el tud hülyülni és lehet hogy két pislogás múlva már lesz a rendőrségen Youtub osztály akinek semmi más dolga nem lesz csak szabálysértéseket keres videókon. Azonban leszögezem hogy ezen a két kkis rövid videón látottak az én szememet is bántják. Mondjuk lakott területen kívül már nem zavarna de így a házak között már igen.

Előző bejegyzés

Roland Sands ismét Yamaha vaddisznót épített

2015. november 11., szerda
Különc

Következő bejegyzés

Újabb durva elektromos BMW: bemutatkozott az eRR

2015. november 13., péntek
Szenzáció

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt