Last minute: hamarosan itt az év egyik legszebb túrája!

Meghívó
2015. május 19., kedd - Macko

Valóban a 2015-ös év egyik legszebb motoros túrája lehet a hetedik 48 órás, amely rengeteg élményt tartogat. Ezen a héten még jelentkezhetsz rá!

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , , ,


Hozzászólások (7 hozzászólás)

Lityó -
Szia Macko! Sajnos nem tudok részt venni a túrán, viszont van lehetőség, hogy az itinert (utólag) publikáljátok, vagy kérésre elküldjétek? Szívesen bejárnám a helyszíneket részleteiben is, egyénileg.

Macko -
Lityó: ez megoldható lesz, természetesen. Kár hogy nem jössz, így “éles” körülmények között az igazi…

csigaxx -
Hahó! Még nem voltam 48 óráson, de idén 2 személlyel nagyon készülünk rá. A 2. személy a feleségem utasként, ezért muszáj lenne szállást találni, nomádia kizárva. Mackó bármi támpontot tudsz adni? Mondjuk pénteken biztos meg tudunk tenni 4-500km-t, szombaton 800-at. Milyen helységekhez eshetünk közel? Nem tudom érthető-e a kérdés… esetleg előre foglalnánk vhol szállást, ha van értelme.

Macko -
Szia CsigaXX! Holnap a terveim szerint befejezem az itinert, újratervezem az útvonalat, aztán mondok ilyen településneveket. De a magam részéről – ahogy a Bike Maraton weboldalon is írtam – kimondottan NEM JAVASLOM a szállásfoglalást! Hogy miért, azt itt elolvashatod: http://bikemaraton.hu/48-ora-a-felvideki-magyar-varak-kozott-fontos-tudnivalok/

csigaxx -
Szia Macko! Igen logikusnak hangzik, úgyhogy köszönöm ennél meggyőzőbb nem is kell. Üdv, Csiga

Macko -
Azért ma a Bike Maraton oldalára kitettem két – a végleges útvonal alapján lehetségesnek tűnő – szállást. De hogy pont azok kinek fognak kijönni esti időpontra, azt nehéz megtippelni…

Csecsebogyó -
Minden Kedves Résztvevőnek kívánok kellemes ,,gyermeknapi portyázást ” a hétvégére! 🙂 Már most kíváncsian várom a beszámolótokat !! üdv.

Előző bejegyzés

Tesztelj te is BMW motorokat: indul a Roadshow!

2015. május 19., kedd
Programajánló

Következő bejegyzés

PGM V8 – Feltépi az aszfaltot!

2015. május 21., csütörtök
Különlegesség

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt