Biztonságos a kocsisorok között motorozni?

Jog
2014. október 25., szombat - Macko

Hazánkban évek óta lehetőségünk van a kocsisorok között előregurulni motorral. Az Egyesült Államokban azonban ezt csak Kaliforniában engedik.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Dávid -
Szerintem sincs baj, ha elgurulunk a kocsik között. Viszont ésszel kell művelni, nem hatalmas tempóval, és nem belemenni a legszűkebb résekbe, lesz ami lesz alapon.

Truno -
Az a tapasztalatom hogy ha áll a sor akkor mehetek, ha éppen elindul, vagy még nem áll minden előttem haladó, akkor nem érdemes. És persze teljesen egyet értek a sebesség különbség és rendelkezésre álló helyet illetően.

lbx -
Szerintem a leginkább rizikós ebben a műfajban, amikor a két sor eltérő ütemben mozog (pl. a külső időnként jobban megindul, mert abból nyílik egy kanyarodó sáv). Ilyenkor a lassabb sorból kiugorhat egy-egy autó a másikban megnyíló résekbe és nem feltétlenül a sorok között érkező motorra figyel, hanem a megnyíló résekre koncentrál.

XYZ -
Én nagyon nem szeretek a sorok közt menni,itthon a vezetési kultúra miatt veszélyesnek találom. Rám húz,nem figyel,ajtót nyit,stb.

Laci -
En is csak allo sorok kozott megyek elore, de ott sem mindig. Ez csak egy lehetoseg, nem kotelezo 🙂

Előző bejegyzés

Egy nagyon különleges KTM scrambler Kurt Caselli emlékére

2014. október 24., péntek
Egyedi

Következő bejegyzés

A legbiztonságosabb motoros hátizsák

2014. október 27., hétfő
Felszerelés

Ezeket olvastad már?

Készülés a Dakar Rally-ra: interjú Horváth Lajos “Laller”-rel

2017. november 22., szerda

Laller teljesen amatőr versenyzőként első Dakarját feladta, de azóta is keményen küzd, hogy álma valóra váljon. Alaposan elbeszélgettünk vele.

Elolvasom »
Interjú

Tökéletes védelem az Alpinestars protektorrendszerével

2017. november 15., szerda

A motorosok védelméről megoszlanak a vélemények. Most nem észosztás jön, csupán néhány valóban csúcsszintű Alpinestars protektort mutatunk be. (x)

Elolvasom »
Termékbemutató

Gyönyörű, békés lelkű kalandor: Honda CRF250 Rally teszt

2017. november 10., péntek

A Honda optikailag mindent beleadott apró kalandmotorjába, amit lehetett. Műszakilag ugyanez nem igaz, de a CRF250 Rally így sem egy rossz gép.

Elolvasom »
Új motor teszt

Vidd magaddal az energiát: ADATA P20000D powerbank teszt

2017. november 04., szombat

Aki szokott motoros túrákra járni, annak hasznos társa lehet egy megbízható hordozható akksi. Az egyik legjobb a piacon az ADATA. (x)

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Hirdetés

Hirdetés