Biztonságos a kocsisorok között motorozni?

Jog
2014. október 25., szombat - Macko

Hazánkban évek óta lehetőségünk van a kocsisorok között előregurulni motorral. Az Egyesült Államokban azonban ezt csak Kaliforniában engedik.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Dávid -
Szerintem sincs baj, ha elgurulunk a kocsik között. Viszont ésszel kell művelni, nem hatalmas tempóval, és nem belemenni a legszűkebb résekbe, lesz ami lesz alapon.

Truno -
Az a tapasztalatom hogy ha áll a sor akkor mehetek, ha éppen elindul, vagy még nem áll minden előttem haladó, akkor nem érdemes. És persze teljesen egyet értek a sebesség különbség és rendelkezésre álló helyet illetően.

lbx -
Szerintem a leginkább rizikós ebben a műfajban, amikor a két sor eltérő ütemben mozog (pl. a külső időnként jobban megindul, mert abból nyílik egy kanyarodó sáv). Ilyenkor a lassabb sorból kiugorhat egy-egy autó a másikban megnyíló résekbe és nem feltétlenül a sorok között érkező motorra figyel, hanem a megnyíló résekre koncentrál.

XYZ -
Én nagyon nem szeretek a sorok közt menni,itthon a vezetési kultúra miatt veszélyesnek találom. Rám húz,nem figyel,ajtót nyit,stb.

Laci -
En is csak allo sorok kozott megyek elore, de ott sem mindig. Ez csak egy lehetoseg, nem kotelezo 🙂

Előző bejegyzés

Egy nagyon különleges KTM scrambler Kurt Caselli emlékére

2014. október 24., péntek
Egyedi

Következő bejegyzés

A legbiztonságosabb motoros hátizsák

2014. október 27., hétfő
Felszerelés

Ezeket olvastad már?

Sokféle térdvédő a MotoPartsShop.hu választékából

2018. június 19., kedd

Aki nem beépített protektoros nadrágban, hanem farmerben motorozik, annak fontos egy jó térdvédő. A MotoPartsShop.hu rengeteg lehetőséget kínál.

Elolvasom »
Biztonság

A stílus kétkerekű királynője: BMW K1600B Bagger teszt

2018. június 14., csütörtök

A bajorok zászlóshajó-családja új taggal bővült. A K1600B alapjai megegyeznek sorhatos testvéreivel, mégis teljesen más célközönségnek készül.

Elolvasom »
Új motor teszt

A világ legjobb motoros védelmi rendszere: ilyen az Alpinestars Tech Air

2018. június 12., kedd

Legtöbb versenytársa nyomába sem ér az Alpinestars Tech Air légzsákos rendszernek. Ismerd meg ennek a technikai csodának a részletes működését!

Elolvasom »
Technika és biztonság

Egészen meglepő erények: Benelli BN302 teszt

2018. június 10., vasárnap

A Benelli BN302 minden alkotórésze létezett már. A végeredmény pedig egy olyan motor lett, amely messze felülmúlja a várakozásainkat.

Elolvasom »
Új motor teszt

Hirdetés