Biztonságos a kocsisorok között motorozni?

Jog
2014. október 25., szombat - Macko

Hazánkban évek óta lehetőségünk van a kocsisorok között előregurulni motorral. Az Egyesült Államokban azonban ezt csak Kaliforniában engedik.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Dávid -
Szerintem sincs baj, ha elgurulunk a kocsik között. Viszont ésszel kell művelni, nem hatalmas tempóval, és nem belemenni a legszűkebb résekbe, lesz ami lesz alapon.

Truno -
Az a tapasztalatom hogy ha áll a sor akkor mehetek, ha éppen elindul, vagy még nem áll minden előttem haladó, akkor nem érdemes. És persze teljesen egyet értek a sebesség különbség és rendelkezésre álló helyet illetően.

lbx -
Szerintem a leginkább rizikós ebben a műfajban, amikor a két sor eltérő ütemben mozog (pl. a külső időnként jobban megindul, mert abból nyílik egy kanyarodó sáv). Ilyenkor a lassabb sorból kiugorhat egy-egy autó a másikban megnyíló résekbe és nem feltétlenül a sorok között érkező motorra figyel, hanem a megnyíló résekre koncentrál.

XYZ -
Én nagyon nem szeretek a sorok közt menni,itthon a vezetési kultúra miatt veszélyesnek találom. Rám húz,nem figyel,ajtót nyit,stb.

Laci -
En is csak allo sorok kozott megyek elore, de ott sem mindig. Ez csak egy lehetoseg, nem kotelezo 🙂

Előző bejegyzés

Egy nagyon különleges KTM scrambler Kurt Caselli emlékére

2014. október 24., péntek
Egyedi

Következő bejegyzés

A legbiztonságosabb motoros hátizsák

2014. október 27., hétfő
Felszerelés

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt