Biztonságos a kocsisorok között motorozni?

Jog
2014. október 25., szombat - Macko

Hazánkban évek óta lehetőségünk van a kocsisorok között előregurulni motorral. Az Egyesült Államokban azonban ezt csak Kaliforniában engedik.

Hirdetés


Cimkék: , , , , , ,


Hozzászólások (5 hozzászólás)

Dávid -
Szerintem sincs baj, ha elgurulunk a kocsik között. Viszont ésszel kell művelni, nem hatalmas tempóval, és nem belemenni a legszűkebb résekbe, lesz ami lesz alapon.

Truno -
Az a tapasztalatom hogy ha áll a sor akkor mehetek, ha éppen elindul, vagy még nem áll minden előttem haladó, akkor nem érdemes. És persze teljesen egyet értek a sebesség különbség és rendelkezésre álló helyet illetően.

lbx -
Szerintem a leginkább rizikós ebben a műfajban, amikor a két sor eltérő ütemben mozog (pl. a külső időnként jobban megindul, mert abból nyílik egy kanyarodó sáv). Ilyenkor a lassabb sorból kiugorhat egy-egy autó a másikban megnyíló résekbe és nem feltétlenül a sorok között érkező motorra figyel, hanem a megnyíló résekre koncentrál.

XYZ -
Én nagyon nem szeretek a sorok közt menni,itthon a vezetési kultúra miatt veszélyesnek találom. Rám húz,nem figyel,ajtót nyit,stb.

Laci -
En is csak allo sorok kozott megyek elore, de ott sem mindig. Ez csak egy lehetoseg, nem kotelezo 🙂

Előző bejegyzés

Egy nagyon különleges KTM scrambler Kurt Caselli emlékére

2014. október 24., péntek
Egyedi

Következő bejegyzés

A legbiztonságosabb motoros hátizsák

2014. október 27., hétfő
Felszerelés

Ezeket olvastad már?

Retróba öltött sportmotor: Honda CB1000R Neo Sports Café

2018. szeptember 22., szombat

Izgalmas Honda. Mivaaan? Pedig létezik: a Honda CB1000R Neo Sports Café jól néz ki, elvetemült módon megy és még kényelmes is. Imádtuk!

Elolvasom »
Baromi erős kávé

Technikai forradalom: Keeway RKF 125 teszt

2018. szeptember 15., szombat

Természetesen nem járműtörténeti innovációkra kell gondolni, de az RKF 125 a Keeway történetében mégis egy mérföldkőnek számít.

Elolvasom »
Új motor teszt

Ugyanaz sokkal jobban: Honda Gold Wing Tour DCT teszt

2018. szeptember 08., szombat

A név maga legendává vált, de a Gold Wing felett bizony nagyon eljárt már az idő. A Honda számára létkérdés volt egy teljes körű megújulás.

Elolvasom »
Új motor teszt

Egyszerű és tökéletes megoldás a túramotorosoknak: Alpinestars Mirage laminált kabát

2018. augusztus 31., péntek

Nem akarsz esőcuccal bajlódni, de belerohadni sem a vízálló ruhába? Idegenkedsz a sok rétegtől? Akkor az Alpinestars Mirage modellje neked való!

Elolvasom »
Kiegészítő teszt

Hirdetés