A legbénább motoros baleset

Vezetéstechnika
2014. április 04., péntek - Macko

Sajnos a motorozás során bármikor érhet minket baleset. Na de hogy ennyire nyomorultul, és még fel is veszi egy térfigyelő kamera?

Hirdetés


Cimkék: , , , , , , , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

Helmets on -
“rossz a testtartása, és a kormányt kapaszkodóként használta. Ilyenkor könnyedén tudunk egy kicsit csavarintani a görcsösen megmarkolt gázkaron. Amennyiben pedig eközben bal kezünk négy ujjal kezeli a kuplungot, annak finom működtetése is csorbát szenved” -Nem tudom két újjal kezelni a kuplungot. -A kormányt meg csak a lányok húzzák meg, ha megijednek és kapaszkodnak:) Ő meg ott vétett hibát hogy (ahogy látszik is) fel akarta kicsit emelni a motor első kerekét hogy ne padkázza le és így “felugrat” a járdára, de korán csinálta ás nagy gázzal, így a padkának hajtott nagy sebességgel, az megdobta és….ez lett. Nincs itt szerintem semmiféle “testtartás”, meg “kétujjas fékkészenlét”…csak nem tudta kerékre emelni meg nem is kellett volna, egyszerűbb ha lassú sebességgel, esetleg lábat letéve, kilógatva fog hozzá és kész.

Macko -
Helmets: pedig egyszerűen nem engedi el a gázt. Csak ezzel van a baj. Ha becsukja és nem néz meredten a falra, simán el tud fordulni balra. Kétujjas fékkészenlátről nem írtam. 🙂 És a kuplung a kisebbik baj – a Gésán én sem tudom két ujjal kezelni, mert nagyon bent fog, mégis szép finoman tudom terepen is irányítani.

Helmets on -
“bal kezünk négy ujjal kezeli a kuplungot, annak finom működtetése is csorbát szenved”” Erre gondoltam hogy akkor biztos 2 újjal kéne:) “Ha becsukja és nem néz meredten a falra, simán el tud fordulni balra. ” Á, nem biztos, ezek a szituációk olyanok hogy ott akkor csak nézel hogy mi van..lefagyhatsz:) megijedt hogy megdobta, aztán történt ami…

Előző bejegyzés

Idén is várja a BMW a pályamotorosokat Brnoban

2014. április 03., csütörtök
Programajánló

Következő bejegyzés

Lehet nyáron is kellemes viselet a motoros kabát?

2014. április 04., péntek
Kiegészítő

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt