Képrejtvény az Uniótól nekünk, motorosoknak

Szabvány
2013. április 03., szerda - FeR1

Újabb segítség a motorosoknak. Már a boltokban megtudhatjuk majd, milyen a kiszemelt ruha vagy védőfelszerelés, nem kell élesben bizonyítaniuk.

Hirdetés


Cimkék: , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

lbx -

 Hasznosnak tűnik a dolog – feltéve, hogy valós mérések lesznek mögötte és használják is majd a rendszert. És persze az üzletben lesz egy “kódfejtő” táblázat, legalább az első időkben…

Ki fog derülni, hogy a sokszor vihart kavart cuccok (pl. Lidl-s termékek) hol állnak a rangsorban.


FeR1 -

 Valószínűleg be fog bizonyosodni a jelölések által, hogy a Lidl-s cuccok is megfelelő védelmet nyújtanak, hiszen azoknak is meg kell felelni egyfajta szabványnak, hogy forgalomba kerülhessenek.

Igaz, hogy nem csúcsaktegóriás termékek, de a feladatukat ellátják egy városi tempójú esésnél. Ha más járművel, tereptárggyal ütközik az ember, akkor azért bőven a szerencsén múlik a további kimenetel, lehet rajta akármi. Ezt nem árt észben tartani!


rhinoeli -

Látszatintézkedésnek tartom. Komolyan, mi fog megváltozni? Különböző szabványoknak most is meg kell felelniük a boltokba kerülő termékeknek. Ettől a címkézéstől nem lesznek jobbak a védőfelszerelések, és választani sem lesz könnyebb.

Arról nem is beszélve, hogy maga a jelölési rendszer teljességgel használhatatlan. Mi lesz például egy bukósisak címkéjén? 😀


Előző bejegyzés

2013 legyen a biztonságos motorozás éve!

2013. március 27., szerda
Biztonság

Következő bejegyzés

EU szülte agyrém

2013. április 11., csütörtök
Pletyka

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt