A tanktáska örök!

Csomagolás
2012. december 01., szombat - Zsore

Az igény, hogy ha utazunk, vigyünk magunkkal némi cuccot is egyidős azzal, amikor az ember feltalálta magának a lovat. Kötött rá zsákot, bőrtáskát...

Hirdetés


Cimkék: , ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

doncy -

 Régóta használok bagster tankbőrt és táskát. Nagyon bejött. Jó minőségű, praktikus, tartós.


lbx -

 Kíváncsi lennék, a blökiket mivel védik egy kiadós esőben…

Mivel a papírtérképek lassan kikopnak és átadják helyüket a GPS alapú tájékozódásnak, …”; egy nem háztömb körüli túrához mindig szükség lesz papíralapú térképre, a GPS nem helyettesítheti. Legalábbis az olyan túrákon, ahol az ember valóban szabadon vándorol. Én pl. el sem tudom képzelni, hogy térkép nélkül induljak el, GPS-be, vagy egyéb kütyübe előre beprogramozott útvonalon. Egy jó tipp egy benzinkútnál, vagy kempingben, szálláson, és máris “újratervezés”. Az pedig térkép nélkül nem megy. Arról nem is beszélve, hogy az elektromos készülékeknek mennyivel több hibalehetősége van egy papírtérképpel szemben (ami elázhat, vagy elveszhet – ha elszakad, még használható). GPS a konzolon, térkép a tanktáskában, másképp nem megy – szerintem. Na jó, GPS nem kell.


Macko -

Érdekes, hogy én sokáig papírtérkép nélkül, csak Garminnal motoroztam. Több napos túrákat is így tettem meg. Aztán szépen átszoktam a papírra, és ma már sokkal jobban élvezem, ha akár nincs is nálam GPS. Az idei Torockó és a Transzok túrára például nem vittem magammal navit, és nem is hiányzott. 🙂


Előző bejegyzés

Az oroszok meghódítják Amerikát?

2012. november 30., péntek
Oldalkocsis

Következő bejegyzés

Bringa vagy motor?

2012. december 03., hétfő
Újdonság

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt