A Nagyfőnök

Klasszikus
2012. október 12., péntek - Zsore

A Harley-Davidson és az Indian viszonya kicsit hasonlóan alakult, mint a Microsoft és az Apple története.

Hirdetés


Cimkék: ,


Hozzászólások (3 hozzászólás)

lbx -

A minimalista jelző szerintem erős túlzás ennél a motornál…

Távol áll tőlem ez a stílus, de beismerem, van olyan képviselője, ami tetszik. De hogy ez a gép minimalsita retro legyen – hát vessetek meg, de ez szerintem magamutogatás felső fokon.


Zsore -

A cikkben ez a téma nem lett alaposabban kifejtve, de ez a motor még igazán olyan, amilyennek a HD fanok, az ősi, csupasz vas HD-ket szerették. Az Indian lassabban követi a HD-t a kényelmi extrák alkalmazását illetően, itt tehát a minimalista arra vonatkozik, hogy van egy blokk (de milyen?:), két kerék, egy váz meg egy kormány. Csak a vas meg Te, ha érted mire gondolok…


lbx -

 Értem, mire gondolsz, és azt is vágom, hogy a nagy vizen túl mások (voltak) a szintek, de tartok tőle, egy ETZ – de vagyünk egy mai példát, mondjuk CBF 600 –  minden szempontból minimalistább ezeknél az Indianoknál – nem csak műszakilag, de főleg megjelenésben.

Persze szar a hasonlat, de a két gép célja mégis csak közel áll egymáshoz – igaz más dimenzióban: eljutni két keréken innen-oda. Ahhoz nem kell rojt… Gondolom érted, mire gondolok.


Előző bejegyzés

Ho-ho-HOREX!

2012. október 11., csütörtök
Intermot

Következő bejegyzés

Egy múltidéző szépség Japánból – íme a Honda CB1100

2012. október 15., hétfő
Intermot

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt