Ducati Diavel promo

Videó
2011. február 09., szerda - TeeJay

A Ducati legújabb videójában nem árasztanak el minket technikai információkkal, a Diavel legújabb videó pusztán félórányi gyönyör.

Hirdetés


Cimkék:


Hozzászólások (7 hozzászólás)

vilmo -

Tengerpart, pálmafák, luxuskérók, diavel. 3,5 percig bírtam, utána kilépés, sok ez a jóból…


godofspeed -

Milyen nagynak tűnik, ha 1.70-es gyerek ül rajt…

Ha 77cm az ülésmagasság, a srác tuti, nincs több 1.70-nél. (A hetes képen.) Kerekekhez képest is alacsony. Kis sofőrhöz képest tényleg “ördögi” meg kolosszális a vas. Marketing dolgozik:-))

Monsterrel is az a bajom, hogy akkora, mit egy mecsboksz…

Mindene fasza, meg szép, csak az egész egy makett. (Buell dettó)

Kíváncsi vagyok rá a duc-ra élőben…

 


doncy -

Mg a triumph speed/street triple-ök, honda, hornet-ek, és az összes sport vagy sportos gép. Csak a csopperek és  nagy túramotorok nem. Ez van rendes méretűemberre nem gyártanak motort.


TeeJay -

CB1300, GSX1400, XJR1300, MT-01, R1200GS/R/RT, K1200/1300x, BKing stb.


Moto-Cat -

Nekem meg az a bajom, hogy minden motor nagy rám…

Pedig nem vagyok alacsony. Annyira. 


doncy -

Ha szétnézel bármilyen motorostalálkozón, hemzsegnek a zsokétermetű (lehetőleg pocakos) pilóták, akik kizárólag 160 LE+ motorokra hajlandók felülni és csak féloldalasan tudják letenni a lábukat, azt is csak pipiskedve:) Lehet, hogy valamit kompenzálnak? Érdekes, hogy ezeket a figurákat úton, sose látod.


Moto-Cat -

Hát ez az. Én 165 cm vagyok, de sok motorról nem ér le a lábam normálisan. Valahol a lábtartó van útban. Én nem akarok pipiskedve álldogálni a motorral, egy rossz mozdulat és feldőlök, de nem tudom megtartani, mert teli talppal már kibillent a motor az egyensúlyából. Mondjuk hallottam, hogy a sportmotorok egyre kisebbek, állítólag, talán valamelyikről leérne a lábam, de az meg nem az én stílusom. Ami most van nekem, az teljesen jó és nem szándékozom egyelőre váltani. Ha szeretném lecserélni, majd akkor fájdítom a fejem, hogy miről ér le a lábam.

 

Egyébként meg (hogy ne legyek annyira off), hirtelen ránézésre egész jó ez a Diavel, de a filmet sajna kicsit untam. Az első blokkban 86-szor ment el ugyanott, amikor a shot-ok voltak semmi zene, tök uncsi némaság. Az onboard és a filmeskocsis vágások sem dobtak hanyatt. De a táj tényleg szép volt. Lassan itt a jóidő, tervezünk pár őrült menetet (értsd 50 köbcentivel sokszáz kilométert menni), ott szeretnék filmet készíteni. Majd megosztom veletek is.


Előző bejegyzés

A Kawasaki legújabb retrója

2011. február 08., kedd
Újdonság

Következő bejegyzés

Az Alpinestars máris befogta Lorenzot

2011. február 10., csütörtök
Reklám

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt