Aláírásgyűjtés, hogy B-s jogsival vezethetők legyenek a 125-ösök

125
2011. január 05., szerda - dani

Ritka az, hogy egyébként konkurens portálok egymás tartalmára linkeljenek. A cél esetünkben olyan nemes, hogy ismét kivételként erősítjük a szabályt.

Hirdetés


Cimkék: ,


Hozzászólások (6 hozzászólás)

Moto-Cat -

“…aláírja a robogót is árusító kereskedésekben és egyéb motoros boltokban…”

 

Ez azt jelenti, hogy minden motoros boltban található egy ív, amit alá lehet írni? Vagy csak a nagyobb boltokban van ilyen? Boltlista van? Mert inkább ott írnék alá egy ilyet, mint postán szórakozzak.


dani -

 A TC azt írta, hogy már most minden robogót árusító helyen kint van, de ők közölnek egy bővülő listát.


godofspeed -

Jó kis személyiszám + aláírás-gyűjteménye lesz a totalbike-nak:-)


dani -

Ja, bár 50 ezer aktív motoros email cím többet ér, mint 50 ezer aláírás és személyi szám. De annak megadása nem szükséges.


Zolikv -

“de talán még nagyobb hatása lenne a 125-ösök várható megugró értékesítésein keresztül az egész halódó hazai motoros kereskedelemre.”

 

Minden tiszteletem a tietek, hogy végre látom kíírva ezt is, mert véleményem szerint ez a legfőbb cél, bármennyire is vakítják a parasztságot a sok környezetkímélő dologgal.


v_holiday -

A megoldást én nem ebben látom. Az értékesítés növekedése szerintem álom, ugyanakkor legalizálnánk egy jogtalanságot. Ugyanis akinek van pénze 125-ös motort venni, annak a jogsi megszerzésére is van pénze. A dolog pedig nem erről szól!

Részemről inkább azt támogatnám, hogy legyen egyszerű megszerezni a 125-ös jogosítványr, ne tartson fél évig, legyen gördülékeny az adminisztrációja, hogy akár 1 hónap alatt is elérhető legyen. Ez élhető cél. Az nem, hogy hókamóka dumákba csomagolunk valamit, ami teljesen értelmetlen. Ha ugyanis B jogsival vezethető a motor, akkor miért nem vezethető vele a 3,5 tonna fölötti teherautó? Az jobban hasonlít a személyautóra, mint a motor…


Előző bejegyzés

Tündér, tündérmotoron

2011. január 04., kedd
Írj képalát

Következő bejegyzés

Így készülnek a Honda stúdiófotói

2011. január 05., szerda
Videó

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt