Ahol minden kék és fehér

Találkozó
2010. július 22., csütörtök - Macko

BMW tulajdonosoknak, illetve a bajor márka szerelmeseinek jobb programot nehéz elképzelni, mint a BMW Motorrad Days találkozóját.

Hirdetés


Cimkék: , , ,


Hozzászólások (7 hozzászólás)

eko -

 

 ”a G450X és a Husquarna modellek egy könnyű krosszterepen ízlelhetők meg.”

Ja, egy kör után kiköptem a tüdőmet!  

 

 

Garmisch-sal csak egy baj van:

idáig úgy lebegett előttem, hogy egyszer szeretnék eljutni oda.

Most már úgy érzem, mindig el kell mennem..

 

Bár ez egy BMW-s rendezvény, de nyugodtan ajánlható azoknak is akik más márkájú géppel érkeznek. Voltak ilyenek is szép számmal, főleg Olaszországból, de felfigyeltem egy 125cm³-es Honda robogóra is, amelyen bécsújhelyi rendszám díszelgett és egy idősebb házaspár ült rajta.

A rendezvény hangulata, a programok színes volta, a táj, no meg az odavezető – szerpentinnel teletűzdelt – utak miatt is felejthetetlen kirándulás marad, függetlenül a rendező márkától. 

 


markaszerviz -

A “Motorozás” az elmúlt évig számomra a bütykölgetés mellett főként motoros rendezvények, találkozók látogatásását jelentette, javarészt kishazánk határain belűl, sőt vettem már ki részem a szervezésből is…

Tavalytól több lehetőségem nyílt rentgeteget motorozni és kilómétertízezreket gyűjteni, kaptam is az alkalmon: irány Mackóékkal Garmisch-Parterkirchen, eddig még nem is hallottam róla nemhogy a nevét kiejtsem 🙂

A lényeg, hogy elmondhatom sokminden átértékelődött bennem a motoros és egyébként is a rendezvényszervezésről alkotott gondolataimban. Ekonak van tökéletesen igaza, hiába voltam ott szinte alvás nélkül az elejétől a végéig, hiába jártam, néztem és próbáltam végig mindent, nagyon nem volt elég és jövőre sem lesz az 🙂

Köszönöm, hogy veletek tarthattam, és had legyen ez így többször, sokszor…


Macko -

A próféta szóljon belőled!


Körte -

Garmisch annyira körül van véve hegyekkel, hogy 1936-ban téli olimpiát, 1978-ban alpesisí világkupát tartottak, és tartanak majd jövőre is, sőt 2018-ban ismét téli olimpiai helyszín lesz.

Jó régen voltam a BMW találkozón, de azóta visszavágyom. Remélem egyszer még újra eljutok én is, mert nagy élmény volt.  Remélem jót motoroztatok az oda- és visszaúton…


Macko -

Körte, jövőre szervezünk egy Onroad.hu ki-és visszautat!


Körte -

Helyes, helyes. Nagyon klassz megtervezett útvonalam van hozzá, minden fontosabb, útbaeső és útba nem annyira eső hágó és alpenstrasse érintésével.


MGP -

Érdekes, sehol ez a video. A saját honlapján is csak pár sor, meg egy nagyon kicsi foto.

“Aiming high

In the land of the pyramids I tried my first jump in the dunes. Unfortunately, I was a bit too optimistic: I stormed up the dune at a speed much too fast and became airborne on a crest. The rest is a very dusty story…

 


Előző bejegyzés

Kikapcsolható ABS a Super Tenerében

2010. július 20., kedd
Érdekesség

Következő bejegyzés

Az amerikai álom

2010. július 23., péntek
Teszt: Honda GL1800 Gold Wing

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt