Nagyon finomra hangolva

Teszt: BMW R1200RT '2010
2010. április 30., péntek - Macko

Akinek tetszenek a nagy túramotorok, és nem idegenkedik a boxer-elrendezés jellegzetességeitől, általában előbb-utóbb egy RT nyergében köt ki. A nagy túrázó modellfrissítése a gép minden porcikáját érintette.

Hirdetés


Cimkék: , , , , ,


Hozzászólások (7 hozzászólás)

vadasz -

Aztafene :D        Irigykedve olvasom az ilyeneket. Az ilyen tesztnek van igazán értelme. Az összes információ kvázi-szubjektív, mégis sokkal többet mond, mint bármiylen marketing anyag.

 

Most már az sem zavart hogy BMW-ről szól :D :D :D 


benzinveru.blog.hu -

Nem tudom tudnék e valamit kezdeni ezzel a madárral, lehet sok lenne nekem a súlya. De azért nagyon el tudnám képzelni, hogy ilyennel járjam be Európát. Sokkal inkább mint egy GoldWing pl, bár nem ugyanaz a közönsége a két motornak.


vadasz -

Ezt a goldwinghez hasonlítani??? 

 

 

 

 

 

ha az LT-t hasonlítanád, akkor még érteném…..


bigcet -

Szóval öcsém örülök neki, hogy örülsz de ezzel az örömmel nagyon egyedül vagy. Ilyen géppel európát bejárni, tudod a postás haverommal, meg a futár ismerőseimmel együtt boxerről max egy URAL-ban álmodozhatunk. Kéne néha egy kis életszagú tesztecske, mondjuk hétköznapibb gépekről is.


vadasz -

Bigcet:   Sokaknak a mai napig nem esett le érthető okokból, de megtörtént a rendszerváltás. 1990 előtt és környékén a családom kimondottan gazdagnak számított egy nyugati jövedelemmel. Azóta a helyzet nagyon megváltozott. Rengeteg ember lett rohadt tehetős, rengeteg ember látszik rohadt tehetősnek, és még sokkal több ember úgy csinál, mint ha egálban lenne havi szinten mikozben adósságokat halmoz fel. Sokan vannak természetesen akik egyszerűen belátták, hogy sokat kell tenni azért is hogy jusson kenyérre.

 

Miért is írom mindezt? Hát azért, mert ez a motor igen életszerű, se ára se kategóriája nem kiemelkedő ebben a formában. Sajnálatos, hogy nem az átlag gépjármú nálaunk, de megnyugtathatlak, tőlunk nyugatabbra sem. Hozzáteszem a gépjárműpark mondju Fro-ban jelentősen régebbi mint itthon, de Németországban is jelentősen több (arányaiban) régebbi motor rohangászik.

 

Nagyon életszerű ez a teszt! 

 

 

 

Ennek ellenére ezennel kérvényezem, hogy amint egy 2010-es 1250 FA teszt lesz, úgy használt-ellenlábasnak szeretném felajánlani magamat és a motoromat! 😛


galoscsabus -

Mindeféle rosszindulat nélkül csatlakoznék Vadász véleményéhez.

Attól, hogy nekem nem “fussa” éppen egy RT-re, attól még szívesen olvasok róla.

A lőtéri kutya sem kiváncsi egy tucatmotor, pl. egy GS-500-as, de akár egy 600-as GSX-R tesztre. SV-k-ről, DL-ekről, Hornetekről már nem is szólva.

De ebbe a sorba bőven belefér az én Varám és Vadász Banditja is.

Vannak nekünk, használjuk őket, szolgálnak minket, szeretjük őket de ennyi. Sem többek, sem kevesebbek ennél.

Azért, mert (sajnos) országunk gazdasági állapota miatt nagyon sokan kénytelenek mások levetett vackaiból akár sokadik gazdaként kihozni a maximumot, még ne ezekről szóljon a motoros sajtó.

Persze kellenek a használtmotor tesztek is, meg is kapjuk őket rendesen mindenféle fórumon.

Csak így tovább, ide nekünk minden újdonságot.

Ki tudja, egyszer…….talán……..

 


v_holiday -

Egy 1150RT boldog taulajdonosaként írom, hogy a szerző negyon jól fogta meg ennek a motornak a lényegét. Függetlenül attól, hogy mennyi van belőle az utakon, s kinek telik, vagy nem telik rá.
Attól még ugyanis az RT a múltban, a jelenben és a jövőben is a végeláthatatlan országutak egyik királya volt és lesz!


Előző bejegyzés

Motoros rendezvény Kaposváron

2010. április 28., szerda
ENNYI

Következő bejegyzés

24 óra hetedszer

2010. május 03., hétfő
Túraverseny

Ezeket olvastad már?

Kell ennél nagyobb? Honda XL750 Transalp teszt

2023. november 14., kedd

A Honda felélesztette a legendás Transalp típust is. Soros motorral készül, mint az Afrrica Twin - de vajon hogy sikerült?

Elolvasom »
Új motor teszt

Az új világrend trónkövetelői? Benelli TRK 702 páros teszt

2023. október 18., szerda

Régóta várjuk a Benelli középkategóriás új túraenduroit. Lássuk végre, mennyire felel meg a várakozásoknak a TRK 702 párosa!

Elolvasom »
Új motor teszt

125 köbcentivel 1000 kilométeres túra 24 óra alatt

2023. október 15., vasárnap

Méghogy 1000 köbcenti alatt nincs élet? 1000 kilométert tettünk meg egy 125-ös kismotorral, és még nézelődésre is futotta közben!

Elolvasom »
Videós túrabeszámoló

Győz a Fekete Lovag: Serpentize motoros ruha bemutató

2023. szeptember 24., vasárnap

Nemrég mutattuk be a magyar Serpentize motoros ruha márkát. A kínálatból talpig feketébe öltözve kezdtünk tartóstesztbe.

Elolvasom »
Ruházat tartósteszt